reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak się zapytam byłaś na sztucznym podaniu zarodków czy na naturalnym cyklu ?

Brałaś luteinę ?
Bo mi każą aż 3*4 dopoch. oraz 3*4 pod język . ekstrofem 3*1 . Też takie duże dawki brałaś ?
Na sztucznym i jeszcze dodatkowo brałam zastrzyk w brzuch raz dziennie Prolutex,nigdy wcześniej nie myślałam,że nawet tych zastrzyków będzie mi brakowało :(

reklama
JUTRO ja mam ostateczną werfikację to będzie 10dzień od transferu . Wiem że wynik się nie zmieni będzie jak do tej pory bez zmian beta <0,1 . Usłysze od lekarza przykromi znowu się nie udało . Będzie odstawienie leków całkowite .
Rozmawialiśmy z mężem dziś i podjełam decyzje ze w tym roku odpuszczam kolejnych zabiegów z podaniem zarodków niech organizm odpocznie i od nowego roku zaczniemy dalsze starania . Zostały nam jeszcze 4 zarodki no nie sa najlepszej jakości bo te niby dobre już wykorzystałam .
Wypytam sie lekarza jakie muszę zrobić badania pod kontem implantacji zarodka bo może w mojej macicy śluz jest nie odpowiedni i zarodki się nie zagnieżdżają .

Jak myślicie jakie jeszcze powinnam zrobic badania lub jakie pytania zadać ?

Na dzisiejszej weryfikacji poznałam dziewczynę, która też nie otrzymała dobrej wiadomości od jej prowadzącego. Ani u mnie ani u niej ciąży nie ma. U Ciebie mam nadzieję, że jutro będzie. Trzymam kciuki abyś była jutro szczęśliwa.

Dziewczynki, moje wyniki to Estradiol 17-beta 1650 i progesteon 22.jestem po rozmowie z lekarzem.Kazał aby od teraz odstawić wszystkie leki i to naraz. Żadnego łagodnego schodzenia z nich. To jest normalne?
Tak, te sie odstawia naraz
Ja bym słuchała lekarza a nie osób na forum.
Ja też miałam encorton od razu do odstawienia, a przyjmowałam dawkę 10mg przez 30 dni.
To cale szczescie ze nic ci sie nie dzialo. Ale 10mg to nie jest duza dawka.

reklama
Do góry