Na sztucznym i jeszcze dodatkowo brałam zastrzyk w brzuch raz dziennie Prolutex,nigdy wcześniej nie myślałam,że nawet tych zastrzyków będzie mi brakowałoTak się zapytam byłaś na sztucznym podaniu zarodków czy na naturalnym cyklu ?
Brałaś luteinę ?
Bo mi każą aż 3*4 dopoch. oraz 3*4 pod język . ekstrofem 3*1 . Też takie duże dawki brałaś ?
reklama
JUTRO ja mam ostateczną werfikację to będzie 10dzień od transferu . Wiem że wynik się nie zmieni będzie jak do tej pory bez zmian beta <0,1 . Usłysze od lekarza przykromi znowu się nie udało . Będzie odstawienie leków całkowite .
Rozmawialiśmy z mężem dziś i podjełam decyzje ze w tym roku odpuszczam kolejnych zabiegów z podaniem zarodków niech organizm odpocznie i od nowego roku zaczniemy dalsze starania . Zostały nam jeszcze 4 zarodki no nie sa najlepszej jakości bo te niby dobre już wykorzystałam .
Wypytam sie lekarza jakie muszę zrobić badania pod kontem implantacji zarodka bo może w mojej macicy śluz jest nie odpowiedni i zarodki się nie zagnieżdżają .
Jak myślicie jakie jeszcze powinnam zrobic badania lub jakie pytania zadać ?
Rozmawialiśmy z mężem dziś i podjełam decyzje ze w tym roku odpuszczam kolejnych zabiegów z podaniem zarodków niech organizm odpocznie i od nowego roku zaczniemy dalsze starania . Zostały nam jeszcze 4 zarodki no nie sa najlepszej jakości bo te niby dobre już wykorzystałam .
Wypytam sie lekarza jakie muszę zrobić badania pod kontem implantacji zarodka bo może w mojej macicy śluz jest nie odpowiedni i zarodki się nie zagnieżdżają .
Jak myślicie jakie jeszcze powinnam zrobic badania lub jakie pytania zadać ?
Na dzisiejszej weryfikacji poznałam dziewczynę, która też nie otrzymała dobrej wiadomości od jej prowadzącego. Ani u mnie ani u niej ciąży nie ma. U Ciebie mam nadzieję, że jutro będzie. Trzymam kciuki abyś była jutro szczęśliwa.
Vinszka
Fanka BB :)
PrivMogę jeszcze wiedzieć z którego miasta ta dobra Invicta?
Vinszka
Ja mam większe dawki [emoji23]Tak się zapytam byłaś na sztucznym podaniu zarodków czy na naturalnym cyklu ?
Brałaś luteinę ?
Bo mi każą aż 3*4 dopoch. oraz 3*4 pod język . ekstrofem 3*1 . Też takie duże dawki brałaś ?
Pini88
Ja tez I tak progesteron nie jest super u mnie sie chyba juz malo wchlaniaJa mam większe dawki [emoji23]
Vinszka
Tak u mnie ponoć to samo. W pierwszej na tym etapie miałam 86 a teraz trochę ponad 40Ja tez I tak progesteron nie jest super u mnie sie chyba juz malo wchlania
dżoasia
Tak, te sie odstawia narazDziewczynki, moje wyniki to Estradiol 17-beta 1650 i progesteon 22.jestem po rozmowie z lekarzem.Kazał aby od teraz odstawić wszystkie leki i to naraz. Żadnego łagodnego schodzenia z nich. To jest normalne?
To cale szczescie ze nic ci sie nie dzialo. Ale 10mg to nie jest duza dawka.Ja bym słuchała lekarza a nie osób na forum.
Ja też miałam encorton od razu do odstawienia, a przyjmowałam dawkę 10mg przez 30 dni.
Pini88
U mnie wczoraj 34 masakra martwie sie nim zeby miesiac przetrzymac I potem niby ma Sam organizm produkowacTak u mnie ponoć to samo. W pierwszej na tym etapie miałam 86 a teraz trochę ponad 40
reklama
Marzycielka7
U mnie wczoraj 34 masakra martwie sie nim zeby miesiac przetrzymac I potem niby ma Sam organizm produkowac
Ja miałam w dzień transferu 40 a w 12 dpt tylko 12,00 a i tak brałam Prolutex 25 mg, luteinę dopochwowo 3x1 duphaston 3x1
Podziel się: