@Dzoannna pisalas mi chyba kiedys o soku z Aronii. W aptece kupie taki sok?
Tak po kieliszku od nalewki dziennie pilam
W biedronce tez jest taki maly
Albo Oleofar.m jest mniej cierpki
Tylko nie na czczo bo masakrowac moze zoladek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Dzoannna pisalas mi chyba kiedys o soku z Aronii. W aptece kupie taki sok?
Dziewczynki,żeganam się. Nie udało mi się beta ani drgnęła a estradiol i progesteron spadły.Nie wiem na co liczyłam,ale dziś jest najgorszy dień mojego życia!
Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]Dziewczyny w tą sobote robimy juz reszte badan tzn toksoplazmoza przrciwciala rozyczki, hiv itp. Czy zrobić jeszcze sobie tsh teraz czy kiedy? Bo na poczatku maja mam zaczac stymylacje a ok 12 maja mialam dac znac endokrynologowi jaki po 3 miesiacach jest wynik. Wiec nie wiem czy zrobic teraz czy pozniej to tsh?
Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]
Zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]
Pewnie że dobry, tylko wydaje mi się, że taka beta to na jedno dziecię. Miałam podobna [emoji8]11dpt 48.93
13 dpt 133.20
Podane 2 3-dniowe mrozaki.
Dziewczyny dobry wynik?
A jakie miałaś wyniki? Niby przyrost ok ale coś małe wartości mi się wydają.Pewnie że dobry, tylko wydaje mi się, że taka beta to na jedno dziecię. Miałam podobna [emoji8]
Kochana no robimy te wszystkie badania, mam nadzieje ze wyrazy i genetyka beda ok jesli tak to ok 8 maja stymulacja. Dzis juz zakupilam femibion 1 i sok z aronii. Nigdy w dziecinstwie nie lubilam aronii a tu prosze sama z własnej woli bede popijac haha. Kochama z chęcią wezme te mdlosci, moge nawet spać z glowa w misce byleby sie udaloVikalendst: 17982042 pisze:Justyś to już prawie działacie! Ależ się cieszę! [emoji2] Koniecznie dawaj znać to ja tutaj trochę fluidów prześle. Bardzo chętnie zarażę mdłościami i innymi dolegliwościami każdą z was [emoji14]
Zaciskam kciuki [emoji110][emoji110]