reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Po 20 maja jedziemy na wizytę , zobaczymy co nam lekarz powie, zobaczymy tez cały opis od embriologa i podejmiemy decyzje ale myśle ze jak najszybciej nawet od następnego cyklu bo czasu za bardzo z moimi mało wypasionymi komoreczkami to nie mamy
Tez rozmyślam co jak się nie uda teraz, myślałam tez o KD w razie czego
Zobaczymy co nam los przyniesie na tej stymulacji teraz ...
Kochana życzę Ci powodzenia teraz, ciekawa jestem jakie leki do stymulacji dostaniesz teraz, ale i tak pewnie odczekasz trzy cykle od poprzednich.
Zresztą prawie samo tyle wyjdzie.
@Dzoannna a u Ciebie jakie plany? Jak stan Twoich zarodków?

reklama
Zastrzyk ovitrelle 250 byl robiony 08.04 rano o g 10
Dzis zrobilam bete jeszcze raz - zobaczymy
Tak byl z crio na naturalnej owulacji ktora miala sie wydarzyc wlasnie 08.04 i wtedy ovitrelle
A 13.04 transfer blastki zamrozonej 4BC
Ale zamrozony w 6 dobie

Dzieki za info
Hcg spada trzeba czekać do 9-10dpt i niestety... Są późne implantację, wiec nadzieja jest zawsze. No, ale chyba to nie ten... Nie odstawiaj leków, ja bym poczekała do 9dpt jak bić nie będzie to nie ma szans. Jeszcze masz dwie blastocysty z tego co pamietam. Między 4BC a 4CC nie ma większej roznicy. No i sam fakt bliżej im do 5 CC. Długa drogę już przeszły. No i z takich blastocyst są ciąże. I tamta jest 5dniowa? To ona lepiej rokuje niż ta:p no ale co klinika to klinika. Niestety, w ivf jest tak, ze ok 50% embrionów jest wadliwych. A z tych zdrowych nie implantuje się 1/3. Mimo, ze są zdrowe wchodzi w grę, jego odpowiedz, metabolizm itp... trzeba czekać na tego siłacza :-) A morfologia to tylko sugestia :p Dobry embrion to taki który zostanie.

Kochana życzę Ci powodzenia teraz, ciekawa jestem jakie leki do stymulacji dostaniesz teraz, ale i tak pewnie odczekasz trzy cykle od poprzednich.
Zresztą prawie samo tyle wyjdzie.
@Dzoannna a u Ciebie jakie plany? Jak stan Twoich zarodków?

Ja tez jestem ciekawa co wymyśli i zaproponuje nam lekarz ...
Dziś dostałam @ a tak boli mnie brzuch jak podczas @ jak miałam 18-20 lat [emoji44]
@dzoanna co tam u Ciebie?

Kochane moje wojowniczki czytam was i jestem z wami ale nie pisze bo nie mam siły od soboty umieram... mam nadzieje ze wasze swieta były ciekawsze od moich :-(

Zaczęło się już Ciebie? Jesteś w domu?
Tak zaczęło sie w sobote :-( jestem w domu, leżę w lozku i nie wiem co bardziej boli brzuch czy serce... tyle tego sie ze mnie leje ze chyba nie bede w stanie wyłapać zarodka i skończy w toalecie bo jak sikam to wylatuje ze mnie tyle skrzepów i krwi a on taki malutki ze kto wie moze juz go nie ma :-( tylko nie piszcie ze jest wam przykro bo wtedy sie rozklejam i zaczynam płakać a tak to jakos sie trzymam dopuki ktos z rodziny nie zadzwoni i nie zapyta bo zawsze wtedy padają smutne slowa i moja glowa nie daje rady.

reklama
Do góry