reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

CIERPLIWOSC I JESZCZE RAZ CIERPLIWOSC
- a ja jestem znana z niecierpliwosci na maxa... szkola zycia...
Dzieki ze sie podzielilas
Po 2 nieudanym obiecalam sobie ze histeroskopia na 100% musi byc wykonana...
Ile sie potem dochodzi do siebie??
Jei chodzi o histeroskopie macicy , mialam ja bez lekow, troszke boli ale po badaniu nic mi nie bylo tylko dwa dni wolne od pracy mialam.

reklama
Potrzebuję Waszej podpowiedzi. Jestem po poniedziałkowym-15.04.2019 kriotransferze i ciąle jeszcze nie doszło do implantacji. Moje B-HCG < 0.1 mlU/ml , Estradiol 17-beta (E2) 3860 pg/ml a Progesteron (PRG) 25,13 ng/ml Co o tym myślicie?
Ja mialam 2 blastki podanw w 5tej sobie I 6dpt mialam bete 9, potem w 10dpt tylko 50 wiec przyrost bardzo maly ponizej norm znacznie bo powinien byc 3 cyfrowy.. Nie odstawilam lekow ale juz bylam pewna ze nic z tego nawet lekarz tak sugerowac, tydzien pozniej zrobilam bete przed wizyta u lekarza I nagle beta kilka tysiecy I widac bylo pecherzyk.. Cuda sie zdarzaja ;)

Dokładnie z wczoraj moje wyniki są a blastka: BL 2.2.2. Pozdrawiam świątecznie i dziękuję za pocieszenie.
Twoja blastka była jeszcze na poczatku rozwoju wiec moim zdaniem spokojnie powinnaś jej dodać jeden dzien extra na rozwój wiec jest jeszcze nadzieja zrob jeszcze raz po świętach

Chciałabym, żebyś go nie dostała, ale teraz już lepiej szybciej rozpocząć kolejny cykl. Spokojnie poczekaj jeszcze kilka dni.
Jak Ci mija ten świąteczny czas?

Świąteczny czas mija spokojnie w gronie rodzinnym choć są momenty gdy się zawieszam i potrafię popłakać
Mąż mówi : jak mogę Ci pomoc? Uśmiechnij się chociaż dla mnie ... ja mu tłumacze ze jest mi ciężko ale staram się być silna
Po konsultacji z lekarzem juz zażywam DHEA 3x1 na poprawę jakości komórek
I teraz tylko czeka mnie @ i siła na kolejna stymulację [emoji110]
A u Ciebie jak ? Jak Twoje samopoczucie ?

reklama
A myślałam dziś o Tobie
Jak się czujesz?

A dziekuje
Biore czasem nospe
Mam czasem zawiechy ale bylo bardzo dobrze...
Kochana pomagalam mamie obiad i sniadanie na ok 25 osob zrobic.
Plecy mi odmawiaja posluszenstwa.

Ale to jest inny swiat i mialam taki ubaw z wszystkiego ze mam glupawke. Dla mnie to byl mimo wszystko super czas bo spotkalam moja cala rodzine[emoji173]️ kocham czas kiedy jestesmy razem[emoji173]️Dzis u rodzicow M to jak w niebie;)

Brzuch mnie okresowo pobolewa ciagle.

Do góry