reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Marzycielka7 bardzo mi przykro.

U mnie rowniez sie nie udalo.
Dziwczyny tak mi przykro ze sie nie udalo @Marzycielka7 @Agonia777
Jak tak czytam codziennie to forum to na mysle ze to takie wszystko nie spawiedliwe przeciez byly leki bylo przygotowane.
Ja sama sie boje co miesiac cos jak nie krostki na drogach rodnych tak teraz chora jestem przed transferem i boje sie ze nawet jak mowia ze jest czas zeby choroba przeszla ze moge leki to boje sie ze szkodze tym powodzeniu zeby sie udalo...
Dziewczyny wyplaczcie sie dzisiaj to najlepsze lekarstwo.

reklama
Nie wiem czy to jest mozliwe ale ja byłam
dawno temu u wróżki
Puściłam jej słowa w niepamięć i przypomniały mi się jak 3 lata temu moje zycie się zmieniło
I to co powiedziała do dziś mam w pamięci a wszystko inne sprawdziło się co do małego szczegółu
Gdy wyjmowala kartę dziecka za nią była karta śmierci
Dopiero za 3 razem pojawiła się karta na której była kobieta mężczyzna i dziecko
Zapytałam co to oznacza?
Nie czarowała mnie i powiedziała
Nie wiem, może oznaczać ze nie będziesz mogła zajść w ciąże albo ze poronisz albo Twoje dziecko umrze [emoji45]
Wtedy byłam przerażona ale po wyciągnięciu ostatniej karty powiedziała
Będziesz miała rodzinę będzie dziecko ale ja nie umiem powiedziec czy to będzie Twoje dziecko [emoji33]
I co o tym myśleć ????
Ona mi to powiedziała w 2009 roku [emoji46]
Ja też byłam u astrologa w czerwcu 2018. Powiedział, że zajdę w ciąże po 5 marca 2019 (transfer miałam 11 marca) i nie będzie to naturalne poczęcie, bo widzi pomoc lekarza mężczyzny. I miał rację.
Powiem Ci, że coś w tych wróżbach jest. 12 lat temu ten sam astrolog powiedzial, że urodzę bliźnięta, a ja nawet nie myślałam o dzieciach. No i urodziłam bliźnięta. Ale wtedy wierzyć mi się nie chciało w to, bo sobie nie wyobrażałam mieć dwójkę dzieci od razu.

Wiecie jaki dzis mialam sen? Ze siedzialam na forum i ktoras kobietka opisala swoj przypadek w ktorym w trakcie transferu okazalo sie ze jednoczesnie zaszla w naturalna ciaze i dzieciaczki roznilo kilka dni na etapie rozwoju. Czy to w ogole jest mozliwe? Siedzialam rano i gdybalam nad tym.

Mozliwe, czemu nie.
Ja teraz mialam cykl naturalny. Owulacja w poniedzialek, dzien wczesniej seks,
W kolejna sobote transfer. (5 dni po owulacji).
Jakby losy takie ktos na loterii rozdawal to TEORETYCZNIE moglabym zajsc w dwie ciaze... naturalna i ivf
Ale praktycznie - skoro dotad natura nie dala rady i ivf raz tez nie to wiesz...
Pozostaje nadziej - umiera ostatnia.

A ze tak zapytam - sprawdzaja sie Twoje sny?? [emoji23][emoji23][emoji23]

Bo do mnie w sobote brat dzwonil ze snilo mu sie ze z brzuchem przyjechalam na swieta... a on troche z tych ktorego sny cos tam znaczą... OBY!

Ale tak było i cały czas się zastanawiam co to znaczy

W psychologii jest cos takiego jak samospelniajaca sie przepowiednia. Jak Ci ktos powie to podswiadomie mozesz isc w te strone.

WROZKOM I CYGANKOM MOWIMY NIE

Lepiej uwierz w to ze urodzisz dziecko, ze sie nie poddasz i bedziesz walczyc!
Zobacz na weteranki nasze z forum!! Bierz z nich przyklad! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@annemarie @dżoasia podzielcie sie i wesprzyjcie!! [emoji173]️

reklama
Do góry