reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi sie nie sni sam moment testu tylko takie dziwne zwiazki. Np. za pierwszym razem snilo mi sie ze wracam do domu a pod domem stal regal, a na tym regale butelki, pieluszki, smoczki... I babeczka mowi do mnie zebym wziela bo mi to teraz potrzebne, a ja ze nieeee, bo ja w ciazy nie jestem (we snie bylam napraede pewna ze ne jestem).
Za drugim snilo mi sie ze moja mama byla w ciazy (przynajmniej ja tak myslalam), bo znalazlam w jej lazience test ciazowy, pytam jej czy oczekuje dziecka, ona, ze to moj test...
No i w obecnej ciazy snilo mi sie badanie USG po poronieniu i lekarz mowi ze nie poronilam, ze on ciagle jest i mi pokazal juz takie spore dziecko, mimo, ze to byl sam pocztek :).

Cos wspanialego... podswiadomosc juz wie i Ci podpowiada...
Dzis Ci sie snila ta opcja ze dwie ciaze
z 1 ivf?

reklama
:happy2:
Czosnku sie najedz do oporu
Masz goraczke??
Inhalacje z soli bochenskiej na zatoki nos gardlo - dziala ekspresowo
Endo super!!
Dostalam jakies plukanki do nosa na zatoki i bardziej mnie po tym rozłożyło ale moze przejdzie, pskikam tymi lekami do gardla tabletki do ssania. Mam nadzieje ze jak jutro sie obudze to lepiej juz bedzie bo boilje sie ze znowu trzeba bedzie odwolac transfer. Goraczk nie mam niby dzis stan taki 37 ale to nie wiem czy z tego czy z tym lekow innych. Wierze w to ze przejdzie niby.

@Kurcia Ty już miałaś tyle podejść i tyle badań, że zastanawiam się co mogło zostać przeoczone. Immunologia u Ciebie ok, cukry wyszły Ci dobrze i z tego co pamiętam, to tarczyca też. Zostaje endometrioza lub receptywność. Może warto jeszcze się skonsultować z dr Mikołajem Karnowskim. On jest podobno guru w sprawach endomendy.
Endometrioze mam. To wiem.
Dziekuje za namiar. Zapisuje.

@Marzycielka7 tak mi przykro bo ja też zostałam z niczym. Pomyśl może o zmianie lekarza lub kliniki. Nowe spojrzenie nowe pomysły. Ja tak zrobiłam i mimo że się nie udało o wiele więcej skorzystałam. A jeżeli nie masz już siły i jesteście gotowi na adopcję nie czekajcie. Macie dużo miłości w sobie i każde dane Wam dziecko będzie kochane.
Ja koronę poprawiłam. Na pewno porządek z endomendą robię, wakacje a potem się zobaczy. Może też ruszymy z adopcją.
@Kurcia Kochana mocno tulę całym sercem z Tobą ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oj smuteczkowy ten dzień dzisiaj :(:( trzymajcie się dziewczyny, ściskam Was mocno <3 .
Ja jutro zaczynam swoją pierwsza stymulację- jestem pełna obaw ale dam radę :) teraz mam pytanie do was, ile trwały wasze krótkie protokoły? I na który dzień od zaczęcia stymulację była punkcją a pózniej transfer ? I ile dni po transferze się betuje ? ( ja mam mieć podany 5-dniowy) Wiem, ze było to milion razy tutaj wertowanie ale jak nie byłam dokładniej w temacie, nie miałam pojęcia o czym piszecie ;))

reklama
Do góry