reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co za pechowy dziś dzień...Moja koleżanka z pracy też dziś robiła betę po transferze i niestety nie udało się :( I miała piękny zarodek podany...

Ja Ci moge macice na 9mc wypozyczyc, plodnoscia sie podzielic, co tylko zechcesz ;).
Czasem boli mnie to ze za kazdym razem zachodzilam w pierwszym podejsciu, a niektorzy nie moga. Bo nie ukrywam nawet podswiadomie sie inaczej podchodzi do czegos co prychodzi latwo, niz do tego o co trzeba dluzej powalczyc...
Wiem Kochana[emoji173]️teraz jak pojedziemy zobaczymy co wogole się dowiemy

Ja Ci moge macice na 9mc wypozyczyc, plodnoscia sie podzielic, co tylko zechcesz ;).
Czasem boli mnie to ze za kazdym razem zachodzilam w pierwszym podejsciu, a niektorzy nie moga. Bo nie ukrywam nawet podswiadomie sie inaczej podchodzi do czegos co prychodzi latwo, niz do tego o co trzeba dluzej powalczyc...

Jesteś Kochana [emoji173]️
Wszystkie jesteście !
Porozmawiamy z lekarzem ,przedyskutujemy z mężem z rodzicami i myśle ze zawalczymy jeszcze
Jeśli się nie uda będziemy myśleć o adopcji

reklama
Dziewczyny dzisiejszy dzień przyniósł wiele smutnych wiadomości :-( :( jest mi smutno:-(
Wierzę że będziecie miały siły by dalej walczyć bo jest o co...
Całym sercem i duszą jestem i będę z Wami... ♥
Nie umiem opisać jak jest mi źle i przykro bo zdaje sobie sprawę jak musicie się czuć :-( :(
Przytulam Was mocno :-*

Do góry