U mnie to było tak .Po drugiej becie i pięknym przyroscie zrobiłam w tym samym czasie progesteron.okazalo się że był bardzo niski jak nie u kobiety w ciąży. Na drugi dzień pojechałam do szpitala odrazu i pokazałam wynik ,pielęgniarka kazała brać prog. jak do tej pory i się nie martwić tym wynikiem.Wytlumaczyla mi wtedy że po to co biorę dopochwowo żeby dostarczać odpowiednią ilość.A plemienia były przeważnie ciemne brązowe raz czerwona krew.Bole jak na okres również się pojawiały dosyć mocne,wariowalam...martwiłam się.Cala ciąża była książkowa .Wiem ze latwo sie pisze ale postarajcie sobie wbić ze takie bole i plemienia sa czeste normalne i wtedy bedziecie moze troszke spokojniejsze co jest bardzo warzne.A tak naprawdę spokój ciąży miałam dopiero po tym jak potwierdziły się ruchy malucha potem czułam to codzień i było łatwo i przyjemnie.Tez tak mialas brazowe takie czekoladowe?A nie zwiekszal Ci lekarz progesteronu?My mamy 8 tc i 6 dni i odjal mi jeden estroferm, a potem tylko raz dziennie mam zazywac.
reklama
Trzymam kciuki, i wspolczuje KochanaMuszę odetchnąć, zresetować się bo z taka psychika nie ma co narazie zaczynać
Zobaczymy co powie lekarz jeszcze [emoji45]
Marzycielka7
Fanka BB :)
Wszystko jest nie tak jak miało być .... życie[emoji27]
Marzycielka7
Kurcze [emoji27]dlaczego ?[emoji27][emoji27][emoji27]
A taki ładnie się zapowiadał ten tydzień[emoji20][emoji20][emoji20]
Przykro mi [emoji20]wiem co czujesz [emoji8][emoji8][emoji8]
Marzycielka7
Co za pechowy dzien... ;(
Do dupy dzień i do dupy będą święta
@Kurcia tak mi przykro.....jaki plan twardzielki?
reklama
W mojej klinice usg serduszkowe robi się 35 dptWróciłam z wizyty na której liczyłam zobaczyć serduszko i nic. Za słaby sprzęt najwidoczniej. Doktorka zobaczyła pęcherzyk żółtkowy i powiedziała, że chyba widzi serduszko bo coś pika ale proszę przyjść najlepiej za 2 tygodnie i powinno być widać serduszko na 100%. Dodam, że jestem 29dpt.
No więc chyba jestem w ciąży... chyba
Maskara jakaś. Kolejne usg na 26 kwietnia w klinice. Chciałam pójść wcześniej, żeby chociaż rodzicom powiedzieć, że będą dziadkami i zgłupiałam.
Podziel się: