reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana u mnie 2 cykle sztuczne i dwa udane. Mam jeszcze 3 blastusie i mogłabym zaryzykować cyklem naturalnym, bo bardzo źle w tej ciąży reaguje na luteinę. W poprzedniej było ok.

Ale dziś Twój dzień! [emoji176] Czekamy na piękne wieści ja bardzo chętnie was mogę zarażać. [emoji8]
Vinszka to juz masz druga ciaze z in vitro?To tak szlak masz przetarty☺ Ja tez jestem na sztucznym cyklu pierwsze podejscie i pierwsze udane☺ Mamy jeszcze 4 blastusie.Jutro podglady maluszka juz u mojego lekarza, we wtorek mielismy serduszko

reklama
No wlasnie ja boje się ze za szybko a im blizej tym gorzej to znoszę [emoji20]
Oj kochana współczuję przeżyć, ale niestety okres czekania jest trudny. Później też łatwo nie jest.
Ja aktualnie mam problem zrobić jedno głupie badanie. Dziś cały dzień wiszę na telefonie, aż doszłam do wniosku, że pierdziele i idę do hematologa, bo tam od razu robili mi tą krew tylko okres czasu mi się wydłuża. Widać diagnostyka nie chce moich pieniędzy [emoji15]

Do góry