Elizabeth68
Fanka BB :)
Przepraszam, 8dptja robiłam 7dpt betę , 5 dniowy zarodek. Wyszła 55
Po historiach tu opisywanych już wiem, czemu lekarze zalecają poczekać chociaż te 9-10 dni po transferze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, 8dptja robiłam 7dpt betę , 5 dniowy zarodek. Wyszła 55
Po historiach tu opisywanych już wiem, czemu lekarze zalecają poczekać chociaż te 9-10 dni po transferze.
Haha chlop teraz trenuje wariata i 3 dzien burczy jak zubr albo wogole milczy co mnie doprowadza do szalu, wiec i tak nici tak milczy ze wczoraj mialam imieniny i tak sie zawzial ze napisal mi smsa z zyczeniami byleby sie nie odezwac... oszzz myslalam ze szalu dostaneI seksu
Moja droga, nie wykluczone, że jutro polecę drugi raz
Niech i z tego powodu kłuje mnieMnie do tej pory jajnik zakluje i podbrzusze poboli (na poczatku bylo gorzej) a to juz 14tydz.
Ja czułam się tak samo jak przy poprzednich porażkach więc naprawdę uwierz reguły brak.
Bóle są i ich nie ma.
Ja zrobiłam 7 dpt 4 dniowego zarodka więc jutro już 10 i myśle ze spokojnie możesz iść.
Mnie tez jajnik Bolal to dobry objaw nie martw sie
Marzycielka7 mój jajnik tez się odzywał, a dzisiaj kopie w 21tc
Bo jajniki po punkcji wygladaja jak kalafiory. Moze cie bolec jeszcze ze 2 miesiace. Dlatego najczesciej miedzy jedna a druga stymulacja trzeba odczekac kilka cykli, zeby organizm, w tym jajniki doszly do siebie. Mogla sie tez zrobic na nim torbiel.
Zrob kochana, a co tam!! Najwyzej powtorzysz[emoji8]