reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś mój 9dpt dwóch 3 dniowych zarodków a ja czuje się jakby siły mnie opuściły [emoji20]
Troche dziś pobolewalo podbrzusze to wzięłam nospe
Jedno mnie zastanawia dlaczego mnie kłuje ten jajnik prawy ciagle co jakiś czas się odzywa
Wiem ze do testowania jeszcze jest czas
Patrząc na wynik @sksk zastanawiam się czy robić jutro betę czy poczekać
Mnie tez jajnik Bolal to dobry objaw nie martw sie

Dziewczyny dziś mój 9dpt dwóch 3 dniowych zarodków a ja czuje się jakby siły mnie opuściły [emoji20]
Jedno mnie zastanawia dlaczego mnie kłuje ten jajnik prawy ciagle co jakiś czas się odzywa
Marzycielka7 mój jajnik tez się odzywał, a dzisiaj kopie w 21tc :)

Bo jajniki po punkcji wygladaja jak kalafiory. Moze cie bolec jeszcze ze 2 miesiace. Dlatego najczesciej miedzy jedna a druga stymulacja trzeba odczekac kilka cykli, zeby organizm, w tym jajniki doszly do siebie. Mogla sie tez zrobic na nim torbiel.

@dżoasia - dzieki dobra kobieto. Normalnie moja ginka się ciebie słucha ;-) ;) Ginka odpisała , że przez 2 tygodnie metyle- kwas i witamina B co 3 dzień , potem co drugi zostaję codziennie Mama Dha - zrobić ponowne badania , a D zejść na max 4000.
U mnie zawsze konsultacja za free :D

reklama
Do góry