Ja farbowalam.Jedyne czego bym zdradziła to prostowania keratynowego chyba że z dobra maseczkaKochane ja mam pytanie z innej beczki mozna sie farbowac w 1 trymestrze ja mam.7 tc Lekarz powiedzial.ze dopoki nie jem farby to moge Jaka praktyka u Was?
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
Pini A Ty masz jeden czy dwa zarodki?Tez tak mialam na poczatku teraz jestem w 28 dniu po transferze I mnie czasem pobolewa mam nadzieje ze to nie szkodliwe
Skarbulenka
Kochane A jak to wygląda teraz wszystko? Mój lekarz po 2 tygodniach od transferu kazał mi zrobić test i poinformować klinikę.. I co dalej? Jak to wygląda? Przyjeżdżam do nich i zrobię mi usg czy jak?
Pini88
Jeden 5dniowa blastkaPini A Ty masz jeden czy dwa zarodki?
Pini88
Twoje tez pierwsze podejscie? Ja jestem ciemna w temacie bo moje pierwszeJeden 5dniowa blastka
Ja po wyniku też miała się kontaktować z klinika ale od razu napisałam do lekarza, i okazało się, że za dwa dni lekarz kazał się umówic na wozytę, zrobił usg stwierdził obecność pęcherzyka ciązowego i już nie pamiętam dokładnie ale na kolejnej wozycie tez kontrola i usg.Ja miałam też bete kontrolować i kontaktować się z lekarzem. Daje Ci w moim przypadku dalej te same lekarstwa, i już jak normalna ciąża:-)Kochane A jak to wygląda teraz wszystko? Mój lekarz po 2 tygodniach od transferu kazał mi zrobić test i poinformować klinikę.. I co dalej? Jak to wygląda? Przyjeżdżam do nich i zrobię mi usg czy jak?
Justyska13
super wiadomość niech maleństwo rośnie dalejCześć Kochane! My po USG, dzidzia pięknie rośnie [emoji7] mamy cały centymetr szczęścia.
reklama
Justyska13
dziewczyny mąż był dziś skontrolować wyniki hormonów prolaktyna, LH, FSH, testosteron no i szczerze to nie wiem co o nich myśleć. mąż brał je przez 3 miesiące do lutego i w lutym zrobił zaraz badanie i teraz po miesiącu. Co o nich myslicie. zdj 1 przed leczeniem, zdj 2 zaraz po leczeniu, zdj 3 miesiac po leczeniu
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: