reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny po tym jak Cudu nie było i beta nie wystrzeliła w kosmos Po drugiej nie udanej procedurze umówiłam się do immunologa pasnika. Czy są jakies badania które dr zleca zawsze które mogłabym zrobić albo nie są mega drogie i mogą coś wnies do naszej diagnostyki? To forum to skarbnica wiedzy także mam nadzieję że coś podpowiecie. Dodam, że oboje mamy choroby autoimmunologiczne mąż słabe nasienie fragmentacja, hba i morfologia 2%. Mieliśmy tylko badania wymagane do ivf. W pierwszej procedurze beta zero transfer jednego 3niowego zarodka. Reszta nie rozwinęła się do blastocysty. Przy 2 ivf transfer 2 blastek beta 1.6 w 7dpt.
Mamy jednego mrozaczka.
Nie wiem co robić więc postanowiłam ruszyć ta immunologie. Wizyta w czerwcu czy któras ma do oddania wcześniejszy termin? Wiem wiem wierzę w cuda

Pozdrawiam wszystkie staraczki

reklama
No włąsnie pierwsze już miałam 13 dpt o kolejne 21dpt gdzie była mowa o strukurach zarodka.Tak jak piszą dziewczyny pozostaje się uzbroić w cierpliwość i czekać, nic nie zrobimy, chociaż ciężko tak czekać.A masz jakies objawy ciążowe już ?
Tak, śpię do południa :D Poza tym pod wieczór ciągnie i kłuje mnie brzuch. Oprócz tego to póki co żadnych innych dolegliwości nie mam. Jutro idę na pierwsze usg pęcherzykowe ;)
W 13 dpt usg? Ja miałam pierwszą betę zrobić w 14 dpt. Nie stresuj się, że nic nie widać, bo to za wcześnie. Tu dziewczyny potwierdzają, że usg robi się dużo później.

Dziewczyny od czego mogąca bolec sutki ze aż dotknąć nie mogę
Czy to po hormonach ?
Moim zdaniem tak, mnie jeszcze zbytnio nie bolą teraz, ale w ciąży, po punkcji to mnie tak bolały, że tylko w biustonoszu dałam radę funkcjonować normalnie.
Ale za to wczoraj w pracy wszyscy mnie denerwowali i prawie się popłakałam- dlaczego?? Racjonalnie nie był to powód do płaczu, zwalam na progesteron i stres

Tak, śpię do południa :D Poza tym pod wieczór ciągnie i kłuje mnie brzuch. Oprócz tego to póki co żadnych innych dolegliwości nie mam. Jutro idę na pierwsze usg pęcherzykowe ;)
W 13 dpt usg? Ja miałam pierwszą betę zrobić w 14 dpt. Nie stresuj się, że nic nie widać, bo to za wcześnie. Tu dziewczyny potwierdzają, że usg robi się dużo później.
Dawaj znac jak po usg☺

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* ❤️
KWIECIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

2019-04-05 Mitotaj pierwsze usg kropeczka
2019-04-05 Pala beta kontrolna
2019-04-05 Vinszka wizyta serduszkowa ❤️❤️
2019-04-08 Kurcia transfer !! ✊✊
2019-04-08 sksk transfer!! ✊✊
2019-04-08 Dzoannna monitoring cyklu przed transferem
2019-04-09 Beata 4 podglądanie maluszków ❤️❤️
2019-04-09 Dgd podglądanie maluszka ❤️
2019-04-10 Agonia777 transfer ostatniego kropeczka✊✊
2019-04-10 ilmenau termin porodu
2019-04-10 Kingul II prenatalne ❤️
2019-04-10 dżoasia podglądanie maluszków❤️❤️
2019-04-11 Kokoszka33 II prenatalne ❤️
2019-04-12 Elizabeth68 wizyta pęcherzykowa!
2019-04-15 Mieciu85 termin porodu
2019-04-16 Tina35 podglądanie fasolki❤️
2019-04-19 Justyska13 wizyta z lekarzem, kolejne badania przed stymulacją
2019-04-23 dżoasia II prenatalne ❤️ ❤️
2019-04-26 Elizabeth68 wizyta serduszkowa ❤️
2019-05-28 Megi1985@ termin porodu
2019-05-28 Ela86 termin porodu
2019-05-29 goffa13 wizyta z lekarzem prowadzącym przed criotransferem
2019-05-31 annemarie termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-07-03 Beata 4 termin porodu
2019-07-14 sssurykatka termin porodu
2019-07-14 Biedroneczka83 termin porodu
2019-08-11 Dgd termin porodu
2019-08-15 Majaaa termin porodu
2019-08-28 Kokoszka33 termin porodu
2019-08-29 Kingul termin porodu
2019-08-31 dżoasia termin porodu

reklama
Hej dziewczyny po tym jak Cudu nie było i beta nie wystrzeliła w kosmos Po drugiej nie udanej procedurze umówiłam się do immunologa pasnika. Czy są jakies badania które dr zleca zawsze które mogłabym zrobić albo nie są mega drogie i mogą coś wnies do naszej diagnostyki? To forum to skarbnica wiedzy także mam nadzieję że coś podpowiecie. Dodam, że oboje mamy choroby autoimmunologiczne mąż słabe nasienie fragmentacja, hba i morfologia 2%. Mieliśmy tylko badania wymagane do ivf. W pierwszej procedurze beta zero transfer jednego 3niowego zarodka. Reszta nie rozwinęła się do blastocysty. Przy 2 ivf transfer 2 blastek beta 1.6 w 7dpt.
Mamy jednego mrozaczka.
Nie wiem co robić więc postanowiłam ruszyć ta immunologie. Wizyta w czerwcu czy któras ma do oddania wcześniejszy termin? Wiem wiem wierzę w cuda

Pozdrawiam wszystkie staraczki
Zdaje się że Ty i Partner musicie zrobić helicobakter pylorii z krwi.
Resztę badań zleci wam Dr Paśnik w APC Łódź. Muszą to być określone badania w określonym dniu cyklu.
Zabierz ze sobą wszystkie badania i EPIKRYZĘ leczenia.
Jeżeli masz KAriotypu i pozostałe badania to warto mieć ze socbą.
Napisz coś wiecej jakie leki miałaś ? itp

Do góry