reklama
Aduś16
Fanka BB :)
retiolandia ale skoro mialas dwie blastocysty to czemu twierdzisz ze masz zle komórki? wcale tak nie jest, moze tym razem zarodeczek mial jakąs wade genetyczną ale nie daj sobie wscisnąc ze masz zle komórki, jak by byly zle to nie dotrwaly by do takiego etapu.. a ile mialas pobranych i ile sie zaplodnilo?
ewela48
Zaciekawiona BB
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie. Kibicuję wam wszystkim bardzo mocno.
Ja dziś zaczełam stymulację - pierwszy zastrzyk Menopur dawka 225. W czwartek pierwsze odglądanko. A jutro samodzielnie sama muszę zaaplikować zastrzyk. Mój M powiedział że może mi pomóc i podać zastrzyk ale dodał również że jak dawał kiedyś zastrzyk swojemu ukochanemu pieskowi to biedak zdechł. Więc jednak sama się odważe...
trzymajcie się mocno
Ja dziś zaczełam stymulację - pierwszy zastrzyk Menopur dawka 225. W czwartek pierwsze odglądanko. A jutro samodzielnie sama muszę zaaplikować zastrzyk. Mój M powiedział że może mi pomóc i podać zastrzyk ale dodał również że jak dawał kiedyś zastrzyk swojemu ukochanemu pieskowi to biedak zdechł. Więc jednak sama się odważe...
trzymajcie się mocno
retiolandia
aduś - miałam pobranych 8 komórek z czego 6 się zapłodniło, ale tylko dwie przetrwały do 5 dnia i nie były jakieś super tylko przeciętne - 3bb i 1bb. Oczywiście mógł to być przypadek i zarodek miał wadę genetyczną to się zdarza w 30% przypadkach, ale z jakiegoś powodu muszę mieć obniżone amh w moim wieku, być może tak niski wskaźnik nie wskazuje to na ilość, ale na jakość komórek w moim przypadku. Sama nie wiem, podobno w Novum robią taką diagnostykę przed zapłodnieniem samej komórki, ale pewnie kosztuje to majątek.
retiolandia
evela - są okropne niech mąż je robi ja nie byłam w stanie sobie sama krzywdy zrobić
reklama
Podziel się: