reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sznurki - ogromne gratulacje :-D wszystkiego dobrego i spełnienia tego najważniejszego marzenia życzę :-)

coleta - super, że wszystko w porządku i masz książeczkę ciążową :)

aduś - dołączymy w nowym roku do colety, przecież inaczej być nie może :tak:

Alegoria, kochana trzymam mocno, moooooocno kciuki bys uslyszala upragnione serduszko malego szkraba.

Asiex, 8 komorek, to ladny wynik. Niech sie teraz ladnie zapladnaja :tak: Odpoczywaj, bo po punkcji organizm jest zmeczoy a ma jeszcze przyjac maluszka lub maluszki :-)

Benle, dobry z Ciebie czlowiek, szkoda,ze nie ma wiecej takich ludzi.Swat bylby bardziej kolorowy.

Lesna, takich opiekunow starszych ludzi jak Ty, to tez jak na lekarstwo, niestety. Lucie z drugiego brzegu, teraz dba o Ciebie, tak jak Ty o nia dbalas pod koniec jej zycia......
Powodzenia Lesny na usg. Daj znac co tam bobasek porabia u mamusi w Brzusiu;-)

Sznurki, wszystkego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!! Niech ta droga szybko bedzie uslana szczesciem w postaci bobaska :-)
Powodzenia na punkcji!!!!

Coleta, super,ze wszystko OK, gratuluje!!! Ojjjj, duzo bym dala ,by miec taki bezcenny prezent na Gwiazdke w postaci bobaska ale tu musialabym mocno liczyc na nature a ta mnie zawiodla przez 3 lata....

Retiolandia dziękuje Ci za twój optymizm :tak: ja mam dni lepsze i gorsze a na razie niestety te gorsze.. Moja kolejna 3-cia juz chwila prawdy to początek stycznia i już teraz na samą myśl ręce mi opadają :wściekła/y: A lekarz mają w sobie taki luz jak im mówie że to przeciez już 3cia stymulka jakby to było wycięcie migdałków :no: Qcze już nie wiem któremu lekarzowi ufać
Retiolandia a ty idziesz po dzieciaki na zimowisko czy od nowa zaczynasz, byłaś już w szpitalu....:-(?

Coleta bardzo Ci gratuluje i mam nadzieje dołaczyć do Ciebie po Nowym Roku - no ale nie tylko ja :-) później to już całkiem fajne zjazdy mamusiek możemy organizować ;-) Święta dla mnie zapowiadają się ze strzykawką

Madzialenak - tak - jutro będziemy się "barbadosić" ;-)

reklama
aduś - byłam w szpitalu w tamtym tygodniu, na razie jeszcze odczuwam skutki pobytu tam :(. Ale mam nadzieję, że za dwa tygodnie wszystko się unormuje. Ja też mam lepsze i gorsze dni, ale te gorsze staram się szybko przeganiać, bo nie mam siły na smutek. Oczywiście zdarza się, że płaczę po nocach, bo strata jest stratą, ale w dzień biorę się do kupy i pracuję. NIestety nie mam zamrożonych zarodków, bo chyba mam słabe komórki, muszę ustalić to z lekarzem. Chce zacząć w lutym może w marcu, trochę z kasą srednio u nas, więc musimy się odbić najpierw od dna.
Fajnie, że zaczynasz w styczniu to już bardzo niedługo, nastawiaj się pozytywnie, bo w sumie coż robić innego, na tyle rzeczy nie mamy wpływu.

Ostatnia edycja:
Do góry