Justyska13
Fanka BB :)
Dzięki @dżoasiaRaczej 7-14dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki @dżoasiaRaczej 7-14dni
Stymulacja przeszła całkiem dobrze. Jedyne co dolegało to rozdęty brzuch i jeden siniak bo nie trafiłam z zastrzykiem. Po punkcji było mi trochę niedobrze i przeleżałam wieczór, ale kolejnego dnia już do pracy bez problemu. Najgorzej chyba po transferze bo po 5 dniach zaczęły się wzdęcia, kłucie w jajnikach i ciągnięcie w brzuchu. No i spać się chce ale to też chyba po luteinie.Wiem wiem, przy pierwszej stymulacji nie było tak źle, zobaczymy jak będzie teraz po okresie robię ostatnie badania i mam nadzieję że za miesiąc będziemy startować Ty jak zniosłas stymulacje? I jak się teraz czujesz ?
Suuuuuuuuper gratulujęMoje drogie byliśmy dzisiaj u lekarza 13 dpt i okazało się , że mamy pęcherzyk ciązowy w macicy we wtorek mamy kolejna wizytę:-) I bicie serducha przed świetami mamy uslyszec:-)
Również mam pytanie, ile się czeka na te wszystkie wymazy? Okres mi się trochę przesunął i nie wiem czy zdążą przyjść wyniki bo wizytę mam 8.04 a może w czwartek dopiero pójdę do ginaDziewczyny @sksk @Vinszka @dżoasia @sssurykatka i inne ktore majanjiz to za soba mam pytanie czy wymazy typu cytologia, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma pobiera sie rano w godzinach laboratorium czy np jak mam wizyte o 16 to tez mi lekarz pobierze mimo ze laboratorium juz bedzie zamkniete chyba? Jak to jest?
Pieknie gratulujęMoje drogie byliśmy dzisiaj u lekarza 13 dpt i okazało się , że mamy pęcherzyk ciązowy w macicy we wtorek mamy kolejna wizytę:-) I bicie serducha przed świetami mamy uslyszec:-)
Jak zawsze do @dżoasia nic dodać nic ująć- widziałam, że Ci już odpowiedziała.No te wymazy ma mi lekarz pobrac w gabinecie w klinice ale nie wiem jak pracuje laboratorium tam. Zazwyczaj kaza umawiac sie do labu od 8 do 10. Dsieki zapytam. A ile trzeba czekac na wyniki tych badań?
Różnie to z tym bywa, w Diagnostyce jest dość szybko, np biocenoza niby do 7 dni, ale była na drugi dzień, zależy czy muszą coś hodować. Dzwoń bezpośrednio do laboratorium zapytać. Oficjalnie do 14 dni bywaRównież mam pytanie, ile się czeka na te wszystkie wymazy? Okres mi się trochę przesunął i nie wiem czy zdążą przyjść wyniki bo wizytę mam 8.04 a może w czwartek dopiero pójdę do gina
Myslałam ze za wczesnie na pecherzyk a tutaj takie dobre wiesci:-)Az doktor żółwika przybił:-)Suuuuuuuuper gratuluję
Piękny czas przed Tobą