redferrari
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję kochana i trzymam kciuki za nudna ciążę!Dziewczyny jestem po wizycie-6 tydzień i mamy serduszko.
Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera
Chciałam zapytać czy któraś z Was miała albo znacie kogoś kto miał encorton i accofil podawany?
U mnie Allo 0 a kiry BX.
Lekarz chce schodzić do 8 tygodnia z encorton(mam 10mg) a accofil do 11 tygodnia.
Chciałam porozmawiać z kimś kto miał jakie dawki i kiedy z tego schodził.
Ściskam wszystkie @dżoasia @annemarie @sssurykatka @Dgd @Never give up @ilmenau @Biedroneczka83 @redferrari @Mieciu85 @lafantynka @Vinszka @chlopkers
I wielkie kciuki za waleczne-ja sama niedawno byłam po drugiej stronie i wiem jakie to trudne.
Dzieki [emoji177][emoji177]Gratulacje Kochana[emoji173]️cieszę się Twoim szczęściem [emoji7][emoji7][emoji7]
Cudownie, wyszlam I sie rozplakalam [emoji16][emoji16]Super gratulacje. Jak przeżycie?
Ja o tym nie pisalam, ale ja jestem z lublina i w tu w ovum jest pakiet x3, placi sie chyba 14 tysiecy i sa 2 proby w tym opłacone (bez lekow i bez mrozenia, bo oni chyba w ogole nie mają takiej opcji) i jak sie te 2 proby nie udaja to trzecia oplaca klinika, czyli tez 2+1, ale szczerze... Jakos nas to odstraszylo, jak w sinsayu 2 plus 1 gratis... Wiec pojechalismy do bialegostoku gdzie za 16 tys mielismy jedna probe ale za to skuteczna [emoji16] lublin z tego co czytalam dopiero raczkuje jesli chodzi o in vitro, wszystko robia na chybil trafil i dlatego balam sie ryzykowac, szczegolnie ze podchodzilam tam do inseminacji i jak sie potem okazalo nie mialo szansy sie udac, bo zle to robili, wiec z in vitro tym bardziej im bym nie ufalaktoś kiedyś pisał tutaj o klinice w której - o ile dobrze pamiętam - 3 próba gratis była... ale kto - nie pamiętam, może ktoś się odezwie...
Hej hej ale mam nadzieje ze wracasz po rodzenstwo na urodzonego juz dzidziusia? czy 7 lat starcie sie o pierwsze?hej dziewczyny Wpadam na ten water po... 7 latach to wtedy zaczelam 'przygode' z IVF.. I poznalam duzo super dziewczyn na tym watku! Ja obecnie przygotowuje sie do crio w kwietniu...Myslalam ze juz nigdy nie wroce do kliniki a jednak
Wszystkie testujacym, klujacym i wyczekujacym przesylka dzidziusiowe fluidki
Ale sie cieszy ze ten water na forum nadal jest aktywny!!!
Super kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590] to byl dla nas dobry tydzień u nas tez serduszko [emoji176][emoji176] gratulacjeDziewczyny jestem po wizycie-6 tydzień i mamy serduszko.
Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera
Chciałam zapytać czy któraś z Was miała albo znacie kogoś kto miał encorton i accofil podawany?
U mnie Allo 0 a kiry BX.
Lekarz chce schodzić do 8 tygodnia z encorton(mam 10mg) a accofil do 11 tygodnia.
Chciałam porozmawiać z kimś kto miał jakie dawki i kiedy z tego schodził.
Ściskam wszystkie @dżoasia @annemarie @sssurykatka @Dgd @Never give up @ilmenau @Biedroneczka83 @redferrari @Mieciu85 @lafantynka @Vinszka @chlopkers
I wielkie kciuki za waleczne-ja sama niedawno byłam po drugiej stronie i wiem jakie to trudne.
Mnie na początku kłuło od czasu do czasu teraz nic... i wiesz jak to jest. Człowiek wymyśla. Myślę że jak od czasu do czasu to nic się złego nie dzieje.Dziewczyny czy brzuch to mnie musi bolec nonstop czy jak mnie tam pokluje nie groznie od czasu do czasu to jest ok?
Dzisiaj powtórzyłam test No i wynik mnie nie zaskoczył. Wszystkie leki dzisiaj odstawiłam i aktualnie jestem w rozsypce. W maju ostatni kropek i zobaczymy co z tego wyjdziePrzykro mi dla pewności lepiej byłoby zrobić bete...ale 15 dpt ...heh...przytulam
A jak piersi bo mnie bola najczesciej jak dotykamMnie na początku kłuło od czasu do czasu teraz nic... i wiesz jak to jest. Człowiek wymyśla. Myślę że jak od czasu do czasu to nic się złego nie dzieje.