Cześć kobitki ja dzis na usg jade oglądac moją słabiutką produkcję zobaczymy czy rosną jajeczka dzis dowiem sie kiedy punkcja i transfer oby do niego doszło!! ból niestety dzis mi nadal doskwiera ale juz sie przyzwyczaiłam że muszę pocierpieć.... dzis pojawiło mi sie jeszcze sporo biało-zółtego budyniowego śluzu mam nadzieje ze nie popekały mi jajeczka... eh ciagle cosik nie moge sie doczekac wizyty i decyzji jak było u was mąż oddawał nasienie przed czy po waszej punkcji?
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Benle, kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat. Będzie Ci to wynagrodzone ♥
zgadzam sie lawendowy sen z Toba ja odkad jestem we francji pracuje z osobami starszymi i daje im duzzzo serduszka i za kazda moja podopieczna kiedy przechodzi na drugi brzeg bardzo tesknie i jest mi smutno bo te strudzone serduszka maja w sobie tyle jeszcze niewypalonej milosci i czulosc
i wlasnie 4miesiace jedna z moich kochanych babuszek odeszla a 23pazdziernika by miala urodzinki tamtego roku obchodzilismy razem z babcia i moim mezem bo w ten dzien mial i ta babcia ciagle powtarzala ze jak ona juz mnie opusci to mi pomoze miec dzidziusia:-)i teraz kiedy mialam punkcje wypadla 23pazdziernika na urodziny mego meza i babci i jak do tej pory czuje jej obecnosc we mnie kochanej Lucie
bo ona bardzo tego pragnela i pomimo swoich slabosci zawsze starala mi sie dopomoc w czynnosciach ktore kolo niej wypelniam przy ubieraniu czy toalecie czy jak upadla a ja ja musial podniesc to starala sie jak mogla zeby niebylo dla mnie ciezarem i swoimi slabiutkimi raczkami mocno mnie wspierala:-)a potem takie zdyszane siadalysmy w fotelach i dla nabrania sily pilysmy herbatke i obiadalysmy sie ciasteczkami a bylam u niej prawie 24h na 24h dziekuje memu mezowi ze byl bardzo cierpliwy i wyruzumialy
jak o niej teraz mysle to tak jakby we mnie kwitly ogrody wspanialych wspomien kazdy jej usmiech strach niemoc i to zabawne spojrzenie kiedy razem wybieralismy moja suknie slubana albo jak moj maz przyszedl do mnie do pracy z dwoma bukietami kwiatow na walentynki jeden byl dla babci i jej cudowny usmiech wiec warto dla takich chcil ofiarowac swoje serduszko choc wiadomo niekiedy bywa ciezko
Witam Was dziewczyny
Mam pytanie, miałyście wahanie terminowe związane z @ po ivf?
Ja pierwszą @ po ivf dostalam w terminie i była normalna. Teraz mam drugi cykl, 21 -24 dc miałam minimalne plamienie bez czerwonej krwi a dziś jest mój 40 dc. Robiłam 3 testy i każdy negatywne, na drugim w następny dzień dojrzałam cień cienia drugiej, zrobiłam dziś betę, ale wynik mam dopiero w środe wiem że tak czy owak czeka mnie pewnie kontrolne usg czy wszystko w porządku. Może to plamienie powinnam uznać jako @. Też miałyście takie zaburzenia z @?
Mam pytanie, miałyście wahanie terminowe związane z @ po ivf?
Ja pierwszą @ po ivf dostalam w terminie i była normalna. Teraz mam drugi cykl, 21 -24 dc miałam minimalne plamienie bez czerwonej krwi a dziś jest mój 40 dc. Robiłam 3 testy i każdy negatywne, na drugim w następny dzień dojrzałam cień cienia drugiej, zrobiłam dziś betę, ale wynik mam dopiero w środe wiem że tak czy owak czeka mnie pewnie kontrolne usg czy wszystko w porządku. Może to plamienie powinnam uznać jako @. Też miałyście takie zaburzenia z @?
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
widze o kotkach rozmawiacie jak ktos byłby zainteresowany to mam 2 do oddania Oddam kocięta w dobre rece na mikołaja Chodzież • Tablica.pl
reklama
Podziel się: