Przykro mi. Poczekaj ten tydzień, wiem, że jest to będzie okropny tydzień. Najlepiej żeby samo się oczyściło. Dokładnie rok temu miałam to samo, niestety u mnie niezbędna była wizyta w szpitalu, tabletka i łyżeczkowanie (chociaż to bylo chyba z rozpędu, nie wiem czy było koniecznie). Obecnie mam problem z endometrium-może już wcześniej był, może przez cykl sztuczny, a może przez łyżeczkowanie- nie wiem.hej dziewczyny
W czwartek dowiedziałam się że moja dzidzia nie żyje od niedzieli był to ósmy tydzień przestało bić serduszko a wszystko szło tak pięknie pierwszy transfer z trzy dniowymi zarodkami beta rosła jak należy na wizycie już nawet widziałam kropka i słyszałam serduszko. A tu jeden moment i wszystko nie tak ;( Mam pytanie do was czy orientujecie się może w której dobie nastąpi samoistne poronienie, jak to będzie wyglądało boję sie strasznie, lekarz łyżeczkowanie odradzał.
Z takich praktycznych informacji pamiętaj, że masz prawo do zarejestrowania dziecka w Urzędzie Stanu Cywilnego, to daje Ci prawo do pochówku płodu oraz do zasiłku pogrzebowego i wszelkich świadczeń z dodatkowego ubezpieczenia jeśli masz dla Ciebie i ojca dziecka, musisz tylko zrobić na własny koszt badania genetyczne określające płeć, ja bym zrobiła jeszcze badania genetyczne płodu, nie duży koszt a może coś to da.
Wiem, że może te rady teraz nie są na miejscu, ale pomyśl czy masz pieniądze na kolejne starania-transfer czy stymulację, jeśli tak to moja wypowiedź jest niepotrzebna.
Bardzo mi przykro wiem przez co przechodzisz. Przytulam.