Cytrynka122
Fanka BB :)
CudownieJupi!!!!
9dtp 114,7
6dpt 21,7
Cudzie mój kochany! Rośnij i buduj te apartamenty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieJupi!!!!
9dtp 114,7
6dpt 21,7
Cudzie mój kochany! Rośnij i buduj te apartamenty
Aaaaaaaa to u mnie też transfer w Gdańsku [emoji2] Tylko kto inny podawał. [emoji182]Tak byl nacinany 5 dniowa blastka doktor Malgorzata Sowinska bardzo mila ogolnie jestem zadowolona a Invicty mieszkam w Bydgoszczy wiec tam sie lecze tylko transfer I pickap w Gdansku
Ważny rok, ale pamiętaj żeby robić szybko po miesiączce. Ja zrobiłam w drugiej fazie i już mi się opr dostał. [emoji87]Dziewczyny mam wykonac usg sutkow, czy to badanie ma jakas waznosc do transferu?
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] Tak mi przykro [emoji22][emoji22]hej dziewczyny
W czwartek dowiedziałam się że moja dzidzia nie żyje od niedzieli był to ósmy tydzień przestało bić serduszko a wszystko szło tak pięknie pierwszy transfer z trzy dniowymi zarodkami beta rosła jak należy na wizycie już nawet widziałam kropka i słyszałam serduszko. A tu jeden moment i wszystko nie tak ;( Mam pytanie do was czy orientujecie się może w której dobie nastąpi samoistne poronienie, jak to będzie wyglądało boję sie strasznie, lekarz łyżeczkowanie odradzał.
Jak odstawisz leki to tak z tydzien daj czasu organizmowi. Jesli nie ruszy to idz di szpitala na wywolanie, zaloza ci tabletki i powinno ruszyc wtedy. Lyzeczkowanie nie jest fajne ale musisz sie liczyc z tym, ze nie zawsze sie wszystko samo oczyszcza i zabieg jest potrzebny.hej dziewczyny
W czwartek dowiedziałam się że moja dzidzia nie żyje od niedzieli był to ósmy tydzień przestało bić serduszko a wszystko szło tak pięknie pierwszy transfer z trzy dniowymi zarodkami beta rosła jak należy na wizycie już nawet widziałam kropka i słyszałam serduszko. A tu jeden moment i wszystko nie tak ;( Mam pytanie do was czy orientujecie się może w której dobie nastąpi samoistne poronienie, jak to będzie wyglądało boję sie strasznie, lekarz łyżeczkowanie odradzał.
hej dziewczyny
Bardzo mi przykrohej dziewczyny
A jaka wagę ma obecnie córcia?Zobaczymy w przyszłym tygodniu czy Mała przybrała 150 gram, jak nie to szpital. Ale dzisiejsze badania ktg i przepływów trochę mnie uspokoiły, więc mam nadzieję że we wtorek też będzie ok.
Dziękuję bardzo!!!!!
A jaka wagę ma obecnie córcia?
Aaaa i u mnie na usg dzień przed porodem wyszła waga ok 2700 g więc 0.5 kg różnicy na minus..