reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sili....wylewam morze łez....bo znowu to samo...trzeci raz w 8dpt plamienie i koniec....
nie mam już sił wierzyć ...bo w co....
Rozumiem Cię kochanie. Popłacz sobie teraz...Ale nie zamykaj się na nowe możliwości i ludzi...
Wiesz, moje dzidzi rosło do 6 tyg. W jajowodzie gdy pekl. Przesyłam załamanie nerwowe. Nie chciałam widzieć ludzi, dzieci z rodziny. Było mi straaasznie zlee i miałam żal do połowy świata. Stracilam jajowod. Pozniej zamaiat ciazy pekl mi torbiel na jajniku i wycieli.
Żal i lzy ogromne były :(
Jednak niepotrzebnie. Nikt temu winien, dzieci wspaniałe tak na prawdę i warto się poświęcać. Musisz przez to przejść i za jakiś czas zobaczysz wszystko z innej perspektywy. Tylko się nie blokuj.

Wczoraj punkcja.
Dzisiaj telefon z labu 6 zaplodnionych rozwija sie dobrze.
Transfer w sobotę.
Trzymac kciuki za szczęśliwą 7 ( 7 trans)

No no niech pieknie rosna Twoje kropeczki!!!!
Dawaj znac jak sytuacja a my trzymamy kciuki!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
To MUSI byc szczesliwa 7!

Sili....wylewam morze łez....bo znowu to samo...trzeci raz w 8dpt plamienie i koniec....
nie mam już sił wierzyć ...bo w co....
Kochana nawet nie wiem co ci napisac bo teraz to pewnie nic nie jest ci w stanie poprawić humoru wiec wypłacz sie, odpocznij i pamietaj ze po każdej burzy w koncu zawsze wychodzi słońce i u ciebie tez wyjdzie! Zobacz dziewczyny tu walczą do upadłego, niektórym udało sie dopiero za 8 razem.

reklama
Do góry