reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :-)Dołaczam dzisiaj do Waszego forum. 13 marca miałam transfer 5 dniowej blastocysty mrozaczka, jak myslicie kiedy najwcześniej mogę wykonac test sikany?Z krwi?By wynik w miarę coś wiarygodnie pokazał?Biorę lutinus dopochwowo 3 razy dziennie , i od dwoch dni mam taki zołty sluz nie wiem o czym to moze swiadczyc?Pozdrawiam:-)

No kilka razy jej tłumaczyłam o co chodzi i o jakie badanie i o która mutacje ale co tam 500zl skasowała i to tylko ma sie zgadzać i powiem ci ze nawet przy pobieraniu pytałam czy to napewno to bo cos czułam ze ona jakaś niekumata i ta co pobierała tez mnie upewniła ze tak ze to to i wyszlo jajco ale na szczescie wszystko wyszło dobrze i maz nie jest nosicielem wiec nie musieliśmy badać zarodków.
Dobrze że ok. Tylko przez jej niekompetencje ludzie się stresuja, tracą pieniądze i czas. Ja rozumiem że każdy może się pomylić, ale nie można się wstydzić pytać czy tak powinno być gdy chodzi przyszłe pokolenie czyli życie. Ona się może bała albo krwpowala, tylko tak na prawdę powinna zrobić inaczej mając wątpliwość co do swojego dalszego kroku. To nie sklep żywnością czy upominkami.
Tak jak mówię jesteś dzielna. Ja jakbym była w takiej sytuacji bym powiedziała tej Pani, nie inaczej niż napisałam :)

Spodziewałam się tego...u mnie takie plamienie oznacza okres...będzie się rozkręcał kilka dni...jeszcze trochę sobie popłaczę i muszę zbierać się w garść...
Dzięki dziewczyny że byłyście że mną..dla mnie to już koniec .

Dziewczyny dostalam pimafucin krem a jak nie pomoze to 3 globulki pimafucin. A juz czuje dyskomfort non stop. Bardzo fajna babeczke ginekolog trafilam - mowi ze to bezpieczny lek. Bralyscie moze?

reklama
Do góry