Tak mi przykro ;(n niestety, zepsuje wam dzis statystyki. Beta 0,68...to koniec.
reklama
Hej :-)Dołaczam dzisiaj do Waszego forum. 13 marca miałam transfer 5 dniowej blastocysty mrozaczka, jak myslicie kiedy najwcześniej mogę wykonac test sikany?Z krwi?By wynik w miarę coś wiarygodnie pokazał?Biorę lutinus dopochwowo 3 razy dziennie , i od dwoch dni mam taki zołty sluz nie wiem o czym to moze swiadczyc?Pozdrawiam:-)
jolancik
Fanka BB :)
O nie... przykro mi bardzo.n niestety, zepsuje wam dzis statystyki. Beta 0,68...to koniec.
Dobrze że ok. Tylko przez jej niekompetencje ludzie się stresuja, tracą pieniądze i czas. Ja rozumiem że każdy może się pomylić, ale nie można się wstydzić pytać czy tak powinno być gdy chodzi przyszłe pokolenie czyli życie. Ona się może bała albo krwpowala, tylko tak na prawdę powinna zrobić inaczej mając wątpliwość co do swojego dalszego kroku. To nie sklep żywnością czy upominkami.No kilka razy jej tłumaczyłam o co chodzi i o jakie badanie i o która mutacje ale co tam 500zl skasowała i to tylko ma sie zgadzać i powiem ci ze nawet przy pobieraniu pytałam czy to napewno to bo cos czułam ze ona jakaś niekumata i ta co pobierała tez mnie upewniła ze tak ze to to i wyszlo jajco ale na szczescie wszystko wyszło dobrze i maz nie jest nosicielem wiec nie musieliśmy badać zarodków.
Tak jak mówię jesteś dzielna. Ja jakbym była w takiej sytuacji bym powiedziała tej Pani, nie inaczej niż napisałam
n niestety, zepsuje wam dzis statystyki. Beta 0,68...to koniec.
Straasznie mi przykro(((
Spodziewałam się tego...u mnie takie plamienie oznacza okres...będzie się rozkręcał kilka dni...jeszcze trochę sobie popłaczę i muszę zbierać się w garść...
Dzięki dziewczyny że byłyście że mną..dla mnie to już koniec .
Przytulam :*
Pini88
Fanka BB :)
Jaki koniec nie poddamy sie nigdySpodziewałam się tego...u mnie takie plamienie oznacza okres...będzie się rozkręcał kilka dni...jeszcze trochę sobie popłaczę i muszę zbierać się w garść...
Dzięki dziewczyny że byłyście że mną..dla mnie to już koniec .
reklama
Wspaniale podejście, Marzycielka ma rację. Trzeba być silną ❤Buuuu :-(((((
Ja tez je popsułam ale musimy być silne i zawalczyć kolejny raz [emoji8]
Podziel się: