reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kiciabp - na pewno warto pocierpieć. Bo w końcu po to co najważniejsze w życiu ( oprócz miłości w ogóle), po swojego maluszka. A dla tego celu warto cierpieć i walczyć. Dopóki można.

reklama
Dziewczyny mam pytanie jakie witaminki mogłabym brać dodatkowo po transferze na wypadające włosy? Przez te stymulacje i leki włosy masakrycznie mi wypadają i nie pomagają nawet ampułki specjalne do włosów przeciwwypadaniu

Kinga ja nie znam się na witaminach do włosów, chociasz zdarzyło mi się stosować, ale bez rezultatu, jedyny produkt jaki mogę polecić to produkty kerastese - drogie, ale jak dla mnie skuteczne, mają również na wypadanie włosów. Do mycia włosów należy używać bardzo niewielkiej ilości - szampon na długo wystarczy

Kąpiel Zapobiegająca Wypadaniu Włosów - 250 ml

Kinga ja znam ich produkty jeszcze z moich starych czasów, gdy pracowałam w salonie fryzjerskim i na prawdę nie poznałam niczego lepszego, to nie tylko działa dobrze na włosy i skóre głowy ale również na ręce, mało kto z nas wie jak szkodliwe są szampony, wiedzą o tym asystenci, którzy jakieś 8-10 godzin dziennie myją ludziom włosy, ja przez pewien okres w moim życiu byłam taką asystentką, dlatego z całym przekonaniem mogę polecić kerastese :-)

reklama
Hola tak mi przykro... jestem z tobą całym sercem.

Ja już dziś nie mogłam spać, stresuję się nadchodzącym tygodniem, a przecież stres to ostatnia rzecz jakiej mi teraz potrzeba. Muszę się czymś zająć...

Do góry