reklama
Dzien dobry KOBIETKI,
Hola, :-----( wierzylam mocno,ze to nic groznego i babelek zostanie z Wami. Jest mi bardzo smutno. Tule Cie mocno kochana. Wracaj d nas szybko!!!!
Kinga, mnie po ostatniej stymulacji tez wypadaly wlosy i to w takiej ilosci,ze balam sie,ze wkrotce bede lysa. Stosowalam rozne srodki wkoncu zastosowalam dwa razy maske z zoltka, oliwy z oliwek i cytryny i jest juz znacznie lepiej.
MILEJ NIEDZIELI!!!
Hola, :-----( wierzylam mocno,ze to nic groznego i babelek zostanie z Wami. Jest mi bardzo smutno. Tule Cie mocno kochana. Wracaj d nas szybko!!!!
Kinga, mnie po ostatniej stymulacji tez wypadaly wlosy i to w takiej ilosci,ze balam sie,ze wkrotce bede lysa. Stosowalam rozne srodki wkoncu zastosowalam dwa razy maske z zoltka, oliwy z oliwek i cytryny i jest juz znacznie lepiej.
MILEJ NIEDZIELI!!!
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Milutkiej niedzieli :-)
I nie zapomnijcie, że
I nie zapomnijcie, że
Kinga_1
Miłej niedzieli wszystkim :-)
Ja dzisiaj wpadłam w szał zakupów ozdób świątecznych. Jak zwykle wynalazłam super i nie drogie na allegro. Drewniane ( np. takie www.allegro.pl/show_item.php?item=2784297571, www.allegro.pl/show_item.php?item=2784297573, www.allegro.pl/show_item.php?item=2788878016 i inne). Mam zamiar wykorzystać do kompozycji świątecznych, a część pozbawić patyczków i zawiesić na choince. Ale mnie wzięło dzisiaj od ranka
Ja dzisiaj wpadłam w szał zakupów ozdób świątecznych. Jak zwykle wynalazłam super i nie drogie na allegro. Drewniane ( np. takie www.allegro.pl/show_item.php?item=2784297571, www.allegro.pl/show_item.php?item=2784297573, www.allegro.pl/show_item.php?item=2788878016 i inne). Mam zamiar wykorzystać do kompozycji świątecznych, a część pozbawić patyczków i zawiesić na choince. Ale mnie wzięło dzisiaj od ranka
kochanie zobaczysz minieci to wszystko tak bardzo szybko, ze nawet nie zdarzysz pomyslec...ja tez mialam dlugi protokol normalnie ledwo sie ogarnelam a juz byl czerwiec i punkcjaMilla dzięki za info, czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe informacje.
Im bliżej mojej drugiej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, a gdzie jeszcze długi protokół......
Życzę miłego dnia kobitki)
no to ja juz zaciskam kciuki, bo przeciez styczen juz niedlugo! jestem z ciebie dumna, ze sie nie poddajesz tylko walczysz dalej! tak trzymacMiliaa, postanowilam uzupelniejace badania zrobic jak bede w Pl mam tez umowiona wizyte u ginia. Niech mnie i moje wyniki zobaczy tez inny lekarz.
A kolejna stymulacja w styczniu.
Piersi mnie juz tak bola ,ze chyba w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci po @ , przed tak ale nie po.
a moze te dolegliwosci to naturalka jakas???? wiesz, ze czasami tak sie zdarza a piersi bola wlasnie na poczatku
Hola...tule cie mocno :*
Anna...przy podejsciu do in vitro prolaktyna jest regulowana tymi wszystkimi lekami ktore bierzesz, wiec mozesz zupelnie sie o nia nie bac...
nie wiem jak to jest przy podejciu do crio...ale przy calej procedurze in vitro i stymulacji prolaktyna jest nieistotna;-)
lawendowy_sen
Kinga, świetne są te ozdoby, które znalazłaś.
Teraz generalnie wraca się do tego, co było kiedyś i odeszło w zapomnienie. Ja też uwielbiam drewniane ozdoby i te wykonane własnoręcznie.
A dla Ciebie link do ozdób, co prawda saute, ale można je samemu pomalować, a wtedy satysfakcja gwarantowana
Boże Narodzenie - WYCINANKA
Teraz generalnie wraca się do tego, co było kiedyś i odeszło w zapomnienie. Ja też uwielbiam drewniane ozdoby i te wykonane własnoręcznie.
A dla Ciebie link do ozdób, co prawda saute, ale można je samemu pomalować, a wtedy satysfakcja gwarantowana
Boże Narodzenie - WYCINANKA
Kinga_1
Lawendowy_sen - te ozdóbki z twojego linka są śliczne. Tylko, że ja jestem antytalencie jeżeli chodzi o plastykę ... niestety. Chyba, że na jeden kolorek to może dałabym radę jakoś.
lawendowy_sen
Kinga, każdy tak mówi, póki nie spróbuje malować :-)
Moje służbowe dzieci dają radę, a Ty nie dasz? :-) :-) Trochę wiary w siebie
Moje służbowe dzieci dają radę, a Ty nie dasz? :-) :-) Trochę wiary w siebie
reklama
Kinga, z ta naturalka, to chyba nie mozliwe, bo jeszcze nie bylo owulacji po ostatnim crio. DZis mnie juz jakby piersi mniej bolaly.
Ozdoby swiateczne bardzo ladne.
A my dzis z mezulkiem zrobilismy pierogi ruskie. Pyszne. Dawno nie jedlismy i smakuje jak nigdy ;-)
Ozdoby swiateczne bardzo ladne.
A my dzis z mezulkiem zrobilismy pierogi ruskie. Pyszne. Dawno nie jedlismy i smakuje jak nigdy ;-)
Podziel się: