reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Hola - tak mi przykro :-( 3maj się jakoś, choć wiem że to teraz bardzo trudne
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Hola, nie wiem, jakich słów mogłabym użyć, żeby Cię pocieszyć. Cokolwiek powiem, to zdaję sobie z tego sprawę,
że bólu nie da się ukoić. Wiem, jak Ci jest ciężko, ale musisz być dzielna. Wypłacz się, bo to ponoć oczyszcza się dusza.
Wykrzycz się, bo masz do tego prawo.
Ale obiecaj mi, że mimo tego, co Cię spotkało,
nigdy się nie poddasz w tej długiej i skomplikowanej walce o Maleństwo.
Przytulam mocno.
że bólu nie da się ukoić. Wiem, jak Ci jest ciężko, ale musisz być dzielna. Wypłacz się, bo to ponoć oczyszcza się dusza.
Wykrzycz się, bo masz do tego prawo.
Ale obiecaj mi, że mimo tego, co Cię spotkało,
nigdy się nie poddasz w tej długiej i skomplikowanej walce o Maleństwo.
Przytulam mocno.
Niestety nie miałam 5 dniowego podanego. U mnie się podaje po 2 dniach. Więc lepiej poczekam, bo zero sensu.
ja bym czekala... ja mialam podanego 5 dniowego i mialam bete sprawdzana 6 dnia, wiec u ciebie pewnie za wczesnie bedzie.
Hola ... brak mi słów ... jedyne co w tej chwili przychodzi mi do głowy to piosenka, która śpiewałam dawno temu, ale ta piosenka czasami jest taka zawsze aktualna...
"Płaczesz Ty, płaczę ja, płacze z nami cały świat, i nikt nie wie, że to serce krzyczy tak... tylko żal, tylko ból, jakby ktoś to serce kłuł, za co tak?..."
"Płaczesz Ty, płaczę ja, płacze z nami cały świat, i nikt nie wie, że to serce krzyczy tak... tylko żal, tylko ból, jakby ktoś to serce kłuł, za co tak?..."
Dziewczyny tak na poprawę nastroju, wspomnienia lat 90 tych.
Best Of The 90s Dance (35 Hits!) - YouTube
Best Of The 90s Dance (35 Hits!) - YouTube
reklama
Hola bardzo mi przykro czas wszystko ukoi daj sobie czas i na płacz i na poukladanie emocji... samej chce mis ie plakac...
Kinga ja nie ide na Clo probowalam wiele razy ale dzieki ze pomyślałas pozostaje mi cierpiec i czekac oby bylo warto!!
Kinga ja nie ide na Clo probowalam wiele razy ale dzieki ze pomyślałas pozostaje mi cierpiec i czekac oby bylo warto!!
Podziel się: