reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje [emoji8]czasem trzeba się wypłakać by było lżej i zebrać siły do walki [emoji2]
Trzeba trzeba. Też płakałam. A jak byłabylam sama to chyba moje wycie pół bloku słyszało i do tego wyglądałam spuchnieta jak yeti.
Ale podniesc sie trzeba i to mi dało się do kolejnej walki. A co będzie? Nikt tego nie wie. Po prostu trzeba wierzyć.

Trzeba trzeba. Też płakałam. A jak byłabylam sama to chyba moje wycie pół bloku słyszało i do tego wyglądałam spuchnieta jak yeti.
Ale podniesc sie trzeba i to mi dało się do kolejnej walki. A co będzie? Nikt tego nie wie. Po prostu trzeba wierzyć.

Jesus jak to dobrze wiedziec ze czlowiek w tym wyciu nie jest sam...
Jak ja to dobrze znam ...

Dziekuje [emoji8]czasem trzeba się wypłakać by było lżej i zebrać siły do walki [emoji2]

Kochana dasz rade, jestes mega dzielna i pozytywnie nastawiona, tylko kwestia czasu i doczekasz sie swojego szczescia[emoji9][emoji9][emoji9]
Ja tez mialam cykl z szansa na naturalsa przed ivf i nie wyszlo.
Bedzie dobrze, sloneczko Ci zaswieci i tego Ci zycze!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ niech moc bedzie z Toba!!!

Wrocilam z wizyty [emoji3590]
3 dni temu hcg 139,5 [emoji4]
Hcg z dziś 460,2 [emoji4][emoji4] przyrost 120% [emoji4]
Progesteron 68

Profesor powiedział, że pieknie przyrasta beta, kropek jest w tym miejscu co trzeba, macica i endometrium super, progesteron bardzo ladnie[emoji3590][emoji3590]
Powiedzial ze super jak na 11 dni po transferze [emoji4]

ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac :) wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]Zobacz załącznik 950794

Gratuluję kochana, cudowny widok[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ teraz spokojnych 9 miesiecy [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Moje kochane Xeny Wojownicze Ksiezniczki [emoji3]
(chyba relanium zjadlam zamiast duphastonu taki chill mnie dopadl hehe)

Powiedzcie mi, proszę, czy po ivf jest jakieś zalecenie, aby mimo wszystko być od razu na L4 w przypadku ciąży? Jakie są Wasze rady w tym temacie?

Do góry