Oczywiście słownik mi byka zrobił. Nie o ciążę chodziło tylko w ciszy kurde blaszkaHahaha. Tv mam włączony, tylko obrazu ni ma haha bo taka zajęta forum jestem, że od 15 minut w ciąży leżę haha
reklama
Kupię prolutex za ile?
Trzeba trzeba. Też płakałam. A jak byłabylam sama to chyba moje wycie pół bloku słyszało i do tego wyglądałam spuchnieta jak yeti.Dziekuje [emoji8]czasem trzeba się wypłakać by było lżej i zebrać siły do walki [emoji2]
Ale podniesc sie trzeba i to mi dało się do kolejnej walki. A co będzie? Nikt tego nie wie. Po prostu trzeba wierzyć.
Ruda08
Fanka BB :)
Ja od 26 godzin oby jeszcze przez 8,5 miesiącaHahaha. Tv mam włączony, tylko obrazu ni ma haha bo taka zajęta forum jestem, że od 15 minut w ciąży leżę haha
Ruda08
Ooooo tego nie widziałam, aktualnie kończę 2 sezon The crownWłącz sobie seksowne mamuśki na neflixsie zobaczysz jak mozna byc oderwanym od rzeczywistości heheh
Ruda08
Aaaaa myślałam, że po transferze jesteśOczywiście słownik mi byka zrobił. Nie o ciążę chodziło tylko w ciszy kurde blaszka
Trzeba trzeba. Też płakałam. A jak byłabylam sama to chyba moje wycie pół bloku słyszało i do tego wyglądałam spuchnieta jak yeti.
Ale podniesc sie trzeba i to mi dało się do kolejnej walki. A co będzie? Nikt tego nie wie. Po prostu trzeba wierzyć.
Jesus jak to dobrze wiedziec ze czlowiek w tym wyciu nie jest sam...
Jak ja to dobrze znam ...
Dziekuje [emoji8]czasem trzeba się wypłakać by było lżej i zebrać siły do walki [emoji2]
Kochana dasz rade, jestes mega dzielna i pozytywnie nastawiona, tylko kwestia czasu i doczekasz sie swojego szczescia[emoji9][emoji9][emoji9]
Ja tez mialam cykl z szansa na naturalsa przed ivf i nie wyszlo.
Bedzie dobrze, sloneczko Ci zaswieci i tego Ci zycze!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ niech moc bedzie z Toba!!!
Wrocilam z wizyty [emoji3590]
3 dni temu hcg 139,5 [emoji4]
Hcg z dziś 460,2 [emoji4][emoji4] przyrost 120% [emoji4]
Progesteron 68
Profesor powiedział, że pieknie przyrasta beta, kropek jest w tym miejscu co trzeba, macica i endometrium super, progesteron bardzo ladnie[emoji3590][emoji3590]
Powiedzial ze super jak na 11 dni po transferze [emoji4]
ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]Zobacz załącznik 950794
Gratuluję kochana, cudowny widok[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ teraz spokojnych 9 miesiecy [emoji3][emoji3][emoji3]
reklama
Moje kochane Xeny Wojownicze Ksiezniczki [emoji3]
(chyba relanium zjadlam zamiast duphastonu taki chill mnie dopadl hehe)
Powiedzcie mi, proszę, czy po ivf jest jakieś zalecenie, aby mimo wszystko być od razu na L4 w przypadku ciąży? Jakie są Wasze rady w tym temacie?
(chyba relanium zjadlam zamiast duphastonu taki chill mnie dopadl hehe)
Powiedzcie mi, proszę, czy po ivf jest jakieś zalecenie, aby mimo wszystko być od razu na L4 w przypadku ciąży? Jakie są Wasze rady w tym temacie?
Podziel się: