Kochana trzymaj się cieplutko.Niestety nic z tego
To był Pregnyl jednak .....[emoji22]Zobacz załącznik 950819
Zobaczysz jeszcze będzie pięknie i to niebawem :*
Szczęście Cię dogoni lada moment i wynagrodzi te łezki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymaj się cieplutko.Niestety nic z tego
To był Pregnyl jednak .....[emoji22]Zobacz załącznik 950819
Dasz radę to jest trudna i długa walka ale wartoDzisiaj się podłamałam ale tylko dlatego ze ta beta pierwsza dała mi nadzieje
A to ten durny Pregnyl [emoji20]
Mąż mówi nie martw się Kochanie uda nam się, jesteśmy silni .... a ja czuje się jak rozsypany kawałek [emoji20]
Ale muszę się trzymać bo jest o co walczyć a właściwie o kogo
18 się dowiemy jak plan ma na nas doktor
No to leżymy razem, ja czekam na odlotDokładnie. Leż jak na obłokach i ciesz się do tv
Ja mam starte garów do mycia po obiedzie, ale zrobiłam przerwę na lezakowanie bo plecy mnie napier...niczają straszne uczucie...
Kochana nie ma sie co załamywać, zaczęłaś wlasnie drogę która skończy sie w koncu upragniona dzidzia tylko troszke pozniej . Powiem ci ze jak teraz na to patrze to jestem w szoku ze to juz ten czas, ze w sumie to sie nie nastawiałam ze to wszystko tak szybko sie potoczy u ciebie bedzie tak samo. Miesiac w ta czy w tamta nie robi juz różnicy. Zobacz każdej sie w koncu udaje wiec tobie tez sie uda!!!Dzisiaj się podłamałam ale tylko dlatego ze ta beta pierwsza dała mi nadzieje
A to ten durny Pregnyl [emoji20]
Mąż mówi nie martw się Kochanie uda nam się, jesteśmy silni .... a ja czuje się jak rozsypany kawałek [emoji20]
Ale muszę się trzymać bo jest o co walczyć a właściwie o kogo
18 się dowiemy jak plan ma na nas doktor
Hahaha. Tv mam włączony, tylko obrazu ni ma haha bo taka zajęta forum jestem, że od 15 minut w ciąży leżę hahaNo to leżymy razem, ja czekam na odlot
Włącz sobie seksowne mamuśki na neflixsie zobaczysz jak mozna byc oderwanym od rzeczywistości hehehMąż zabronił mi robić czego kolwiek mam leżeć i pachnieć. Tylko to równa się - duuużo myśleć. Ale biorę i coś sobie włączę
Kochana nie ma sie co załamywać, zaczęłaś wlasnie drogę która skończy sie w koncu upragniona dzidzia tylko troszke pozniej . Powiem ci ze jak teraz na to patrze to jestem w szoku ze to juz ten czas, ze w sumie to sie nie nastawiałam ze to wszystko tak szybko sie potoczy u ciebie bedzie tak samo. Miesiac w ta czy w tamta nie robi juz różnicy. Zobacz każdej sie w koncu udaje wiec tobie tez sie uda!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mąż zabronił mi robić czego kolwiek mam leżeć i pachnieć. Tylko to równa się - duuużo myśleć. Ale biorę i coś sobie włączę
Dobre dobreWłącz sobie seksowne mamuśki na neflixsie zobaczysz jak mozna byc oderwanym od rzeczywistości heheh
Kochana trzymaj się cieplutko.
Zobaczysz jeszcze będzie pięknie i to niebawem :*
Szczęście Cię dogoni lada moment i wynagrodzi te łezki