reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wrocilam z wizyty [emoji3590]
3 dni temu hcg 139,5 [emoji4]
Hcg z dziś 460,2 [emoji4][emoji4] przyrost 120% [emoji4]
Progesteron 68

Profesor powiedział, że pieknie przyrasta beta, kropek jest w tym miejscu co trzeba, macica i endometrium super, progesteron bardzo ladnie[emoji3590][emoji3590]
Powiedzial ze super jak na 11 dni po transferze [emoji4]

ja biore teraz zastrzyki z progesteronu 2 x dziennie i lutinus 3 razy dziennie, wiec zmienił mi lutinus na jakis zel raz wieczorem, a zastrzyki powiedzial ze mozna by juz z nich zejść, ale ze plul by sobie w brode gdyby coś potem poszlo nie tak i ze chociaz do akcji serca brac :) wizyta za 3 tygodnie (ale i tak pojde wczesniej gdzies do zwyklego ginekologa na usg [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji7]Zobacz załącznik 950794
Piękny widok. Cieszę się ogromnie Twoim szczęściem :) :)

Wczoraj miałam transfer i już się stresuje :-( :( czuje jakby się coś działo w podbrzuszu, chyba strzelę sobie relanium. Nie będę przez jakiś czas o niczym myślec ;(
Strzel sobie. Trochę Cię zamroczy i będzie lepiej. Ja po transferze brałam 4 dni.
Będzie dobrze, staraj się czymś zająć, oczywiście nie przesuwaniem szaf w domu czy remontem. Włącz sobie komedię i relax ;) :)

Strzel sobie. Trochę Cię zamroczy i będzie lepiej. Ja po transferze brałam 4 dni.
Będzie dobrze, staraj się czymś zająć, oczywiście nie przesuwaniem szaf w domu czy remontem. Włącz sobie komedię i relax ;) :)
Mąż zabronił mi robić czego kolwiek mam leżeć i pachnieć. Tylko to równa się - duuużo myśleć. Ale biorę i coś sobie włączę:D

To teraz szykuj sie na stymulacje, jednak bedziesz jedna z nas i poprostu musi byc in vitro. Musisz zbierac teraz sily do dalszej walki...

Dzisiaj się podłamałam ale tylko dlatego ze ta beta pierwsza dała mi nadzieje
A to ten durny Pregnyl [emoji20]
Mąż mówi nie martw się Kochanie uda nam się, jesteśmy silni .... a ja czuje się jak rozsypany kawałek [emoji20]
Ale muszę się trzymać bo jest o co walczyć a właściwie o kogo
18 się dowiemy jak plan ma na nas doktor

reklama
Mąż zabronił mi robić czego kolwiek mam leżeć i pachnieć. Tylko to równa się - duuużo myśleć. Ale biorę i coś sobie włączę:D
Dokładnie. Leż jak na obłokach i ciesz się do tv :)
Ja mam starte garów do mycia po obiedzie, ale zrobiłam przerwę na lezakowanie bo plecy mnie napier...niczają :) straszne uczucie...

Do góry