reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gdyby ktoś potrzebował znajoma ma go sprzedania
received_665787880502963.jpeg

reklama
Hejka. Marzycielka- przykro mi:(
Dziś z brzuchem u mnie lepiej z czego bardzo się cieszę :)
Mam pytanko, się wczoraj biorę nospe 3x1...myślicie że mogę to brać? Nie zaszkodzi zarodkowi? Brala któraś z was dlugo?
Zrobiłam progesteron wynik 78 czy to ok? Nie znam się, proszę podpowiedzcie....

No trudno
Może uda się w następnym cyklu
Jeśli chodzi o nospe to działa głównie rozkurczowe ale więcej niż 2-3 dziennie bym nie brała
Te po 40 mg
Progesteronu takiego ja nigdy na oczy nie widziałam [emoji54]
Ale chyba dobry choć w tej kwestii wypowiedzą się mądrzejsze dziewczyny

Nie i nie było to rozsądne z mojej strony. Pojechałam na miesiąc do Singapuru, gdzie szczepienia nie są wymagane, zostałam tam przez 1 rok a tam na miejscu ciężko było ogarnąć te szczepienia. To było jakieś 10 lat temu więc wtedy jeszcze nie było problemów z zika tylko z malaria i denga. O zice nawet nie pomyślałam. Powinny być na Google mapy występowania ziki
Aha No ale wole jednak nie ryzykować
Pasnik zabronił mi szczepień od grypy to pewnie i na to będzie na nie

Nawet w egipcie juz odkryli ze komary go przenosza

10 lat temu lekarz sprawdził mi tylko czy mam ważne WZW a na malarie/denge nie ma szczepionki, są tylko leki więc się nie szczepilam. Wiem że jak w zeszłym roku jechał znajomy to już dostał inne informacje w tej samej przychodni.

Aha No ale wole jednak nie ryzykować
Pasnik zabronił mi szczepień od grypy to pewnie i na to będzie na nie

To jak nie możesz się szczepić to nie ryzykuj, wybierz się na Kanary, też powinnaś się fajnie zrelaksować :)

reklama
Do góry