reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gdyby ktoś potrzebował znajoma ma go sprzedania
received_665787880502963.jpeg

reklama
Hejka. Marzycielka- przykro mi:(
Dziś z brzuchem u mnie lepiej z czego bardzo się cieszę :)
Mam pytanko, się wczoraj biorę nospe 3x1...myślicie że mogę to brać? Nie zaszkodzi zarodkowi? Brala któraś z was dlugo?
Zrobiłam progesteron wynik 78 czy to ok? Nie znam się, proszę podpowiedzcie....

No trudno
Może uda się w następnym cyklu
Jeśli chodzi o nospe to działa głównie rozkurczowe ale więcej niż 2-3 dziennie bym nie brała
Te po 40 mg
Progesteronu takiego ja nigdy na oczy nie widziałam [emoji54]
Ale chyba dobry choć w tej kwestii wypowiedzą się mądrzejsze dziewczyny

Nie i nie było to rozsądne z mojej strony. Pojechałam na miesiąc do Singapuru, gdzie szczepienia nie są wymagane, zostałam tam przez 1 rok a tam na miejscu ciężko było ogarnąć te szczepienia. To było jakieś 10 lat temu więc wtedy jeszcze nie było problemów z zika tylko z malaria i denga. O zice nawet nie pomyślałam. Powinny być na Google mapy występowania ziki
Aha No ale wole jednak nie ryzykować
Pasnik zabronił mi szczepień od grypy to pewnie i na to będzie na nie

Nawet w egipcie juz odkryli ze komary go przenosza

10 lat temu lekarz sprawdził mi tylko czy mam ważne WZW a na malarie/denge nie ma szczepionki, są tylko leki więc się nie szczepilam. Wiem że jak w zeszłym roku jechał znajomy to już dostał inne informacje w tej samej przychodni.

Aha No ale wole jednak nie ryzykować
Pasnik zabronił mi szczepień od grypy to pewnie i na to będzie na nie

To jak nie możesz się szczepić to nie ryzykuj, wybierz się na Kanary, też powinnaś się fajnie zrelaksować :)

reklama
Do góry