reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Forget-me-not... otrzymałam wyniki KIR i HLA-C. Wyniki ok, dr Paśnik nie zaleca accofilu, mam iść według dotychczasowych zaledeń. Jestem przed kolejnym crio, w sobotę podgląd endo.Tym razem bierzemy dwa zarodki:)
Błagam o kcikuki, żeby tym razem kropki ze mną zostały!
No i super[emoji6] widzisz nie potrzebnie sie martwilas tym badaniem ze sie nie wyrobisz a wszystko sprawnie poszło.
Kciuki bardzo mocno sciskamy żeby tym razem się udalo[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Za 2 tyg pojade do szczecina i zrobie juz usg, maz mowi ze mam nie swirowac, ze w rodzinie tyle dzieci i nikt jeszcze bety nie Robil, przy corce nawet mi to do glowy nie przyszlo na pierwsze usg poszlam po 3 miesiacach bo stwierdzilam ze po co wczesniej a jakie bylo Moje zdziwienie jak powiedzial mi ze dziewczynka, bylam pewna ze to jeszcze za wczesnie a tu taka niespodzianka.

Naprodukowałyście się w ten weekend... ;P
U mnie nadal nie wygląda to obiecująco...w poniedziałek kontrola, jak będzie źle to histeroskopia, ale już mi dziś powiedziała, że nie jest ładne
A co się nie podobało? Mam nadzieję, że histero jednak nie będzie potrzebna... Nie lubię takich niespodzianek... :/
Hej. Czy któraś na może na sprzedaż nie potrzebne leki? Szukam lutinusa i prolutexa
służę lutinusem - mam 1 całe op i 11 tabl. 120zł razem z wysyłką. Jak chcesz to napisz priv. Jeśli chodzi o prolutex to mam odpis recepty na 1op (w tej aptece gdzie kupuję jest po 152zł, więc jeśli chcesz to ci wykupię).
Prolutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?
Ja daję wszystko tylko w brzuch. Na początku ciąży były dni, że robiłam i po 4 zastrzyki dziennie. Ty też dasz radę ;)

jutro będę Was nadrabiać dalej ;)

Hej Czy ktoś wie co Słychać u Gosi i Oliwki?
Dziewczyny są juz w domu?
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążam ;)
Dziewczyny @Elessi @dżoasia i te które macie większa wiedzę ode mnie ... powiedzcie jak to jest kiedy dostałam zastrzyk Pregnyl i dwa dni później zaczęłam brać luteinę i duphaston ... kwestia tego ze jeśli się nie udało i nie zaszłam w ciąże (bo tego póki co nie wiem) a mam brać cały czas leki aż do wizyty 18 marca to przecież owulacji juz nie będzie jeśli nie przyjdzie @ prawda?
Lekarz będzie kazał odstawic leki i poczekać na @ i zacząć w kolejnym cyklu ?
A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?
Jeśli teraz była owulacja to może być ciąża, jeśli jej nie było to ciąży nie będzie. Jelśli była i nie będzie ciąży to prawdopodobnie i tak nie dostaniesz @ dopóki będziesz brać leki. Następna szansa na owu dopiero w kolejnym cyklu.

reklama
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążam ;)

A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?
Jeśli teraz była owulacja to może być ciąża, jeśli jej nie było to ciąży nie będzie. Jelśli była i nie będzie ciąży to prawdopodobnie i tak nie dostaniesz @ dopóki będziesz brać leki. Następna szansa na owu dopiero w kolejnym cyklu.

@dżoasia luteinę i dupka zaczęłam brać dwa dni po zastrzyku z Pregnylu czyli lekarz wziął za pewnik ze owulacja nastąpi max w przeciągu 48 godzin[emoji6]

Do góry