reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Forget-me-not... otrzymałam wyniki KIR i HLA-C. Wyniki ok, dr Paśnik nie zaleca accofilu, mam iść według dotychczasowych zaledeń. Jestem przed kolejnym crio, w sobotę podgląd endo.Tym razem bierzemy dwa zarodki:)
Błagam o kcikuki, żeby tym razem kropki ze mną zostały!
No i super[emoji6] widzisz nie potrzebnie sie martwilas tym badaniem ze sie nie wyrobisz a wszystko sprawnie poszło.
Kciuki bardzo mocno sciskamy żeby tym razem się udalo[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Za 2 tyg pojade do szczecina i zrobie juz usg, maz mowi ze mam nie swirowac, ze w rodzinie tyle dzieci i nikt jeszcze bety nie Robil, przy corce nawet mi to do glowy nie przyszlo na pierwsze usg poszlam po 3 miesiacach bo stwierdzilam ze po co wczesniej a jakie bylo Moje zdziwienie jak powiedzial mi ze dziewczynka, bylam pewna ze to jeszcze za wczesnie a tu taka niespodzianka.

Naprodukowałyście się w ten weekend... ;P
U mnie nadal nie wygląda to obiecująco...w poniedziałek kontrola, jak będzie źle to histeroskopia, ale już mi dziś powiedziała, że nie jest ładne
A co się nie podobało? Mam nadzieję, że histero jednak nie będzie potrzebna... Nie lubię takich niespodzianek... :/
Hej. Czy któraś na może na sprzedaż nie potrzebne leki? Szukam lutinusa i prolutexa
służę lutinusem - mam 1 całe op i 11 tabl. 120zł razem z wysyłką. Jak chcesz to napisz priv. Jeśli chodzi o prolutex to mam odpis recepty na 1op (w tej aptece gdzie kupuję jest po 152zł, więc jeśli chcesz to ci wykupię).
Prolutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?
Ja daję wszystko tylko w brzuch. Na początku ciąży były dni, że robiłam i po 4 zastrzyki dziennie. Ty też dasz radę ;)

jutro będę Was nadrabiać dalej ;)

Hej Czy ktoś wie co Słychać u Gosi i Oliwki?
Dziewczyny są juz w domu?
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążam ;)
Dziewczyny @Elessi @dżoasia i te które macie większa wiedzę ode mnie ... powiedzcie jak to jest kiedy dostałam zastrzyk Pregnyl i dwa dni później zaczęłam brać luteinę i duphaston ... kwestia tego ze jeśli się nie udało i nie zaszłam w ciąże (bo tego póki co nie wiem) a mam brać cały czas leki aż do wizyty 18 marca to przecież owulacji juz nie będzie jeśli nie przyjdzie @ prawda?
Lekarz będzie kazał odstawic leki i poczekać na @ i zacząć w kolejnym cyklu ?
A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?
Jeśli teraz była owulacja to może być ciąża, jeśli jej nie było to ciąży nie będzie. Jelśli była i nie będzie ciąży to prawdopodobnie i tak nie dostaniesz @ dopóki będziesz brać leki. Następna szansa na owu dopiero w kolejnym cyklu.

reklama
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążam ;)

A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?
Jeśli teraz była owulacja to może być ciąża, jeśli jej nie było to ciąży nie będzie. Jelśli była i nie będzie ciąży to prawdopodobnie i tak nie dostaniesz @ dopóki będziesz brać leki. Następna szansa na owu dopiero w kolejnym cyklu.

@dżoasia luteinę i dupka zaczęłam brać dwa dni po zastrzyku z Pregnylu czyli lekarz wziął za pewnik ze owulacja nastąpi max w przeciągu 48 godzin[emoji6]

Do góry