Elessi
Fanka BB :)
Pewnie beta zawsze pewniejsza!Fajnie wyglada ten test ale chyba zrobię to betę może we wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie beta zawsze pewniejsza!Fajnie wyglada ten test ale chyba zrobię to betę może we wtorek
No i super[emoji6] widzisz nie potrzebnie sie martwilas tym badaniem ze sie nie wyrobisz a wszystko sprawnie poszło.@Forget-me-not... otrzymałam wyniki KIR i HLA-C. Wyniki ok, dr Paśnik nie zaleca accofilu, mam iść według dotychczasowych zaledeń. Jestem przed kolejnym crio, w sobotę podgląd endo.Tym razem bierzemy dwa zarodki
Błagam o kcikuki, żeby tym razem kropki ze mną zostały!
Będziemy trzymać@Forget-me-not... otrzymałam wyniki KIR i HLA-C. Wyniki ok, dr Paśnik nie zaleca accofilu, mam iść według dotychczasowych zaledeń. Jestem przed kolejnym crio, w sobotę podgląd endo.Tym razem bierzemy dwa zarodki
Błagam o kcikuki, żeby tym razem kropki ze mną zostały!
Trzymam mocno kciuki [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Będziemy trzymać
Pewnie beta zawsze pewniejsza!
A co się nie podobało? Mam nadzieję, że histero jednak nie będzie potrzebna... Nie lubię takich niespodzianek... :/U mnie nadal nie wygląda to obiecująco...w poniedziałek kontrola, jak będzie źle to histeroskopia, ale już mi dziś powiedziała, że nie jest ładne
służę lutinusem - mam 1 całe op i 11 tabl. 120zł razem z wysyłką. Jak chcesz to napisz priv. Jeśli chodzi o prolutex to mam odpis recepty na 1op (w tej aptece gdzie kupuję jest po 152zł, więc jeśli chcesz to ci wykupię).Hej. Czy któraś na może na sprzedaż nie potrzebne leki? Szukam lutinusa i prolutexa
Ja daję wszystko tylko w brzuch. Na początku ciąży były dni, że robiłam i po 4 zastrzyki dziennie. Ty też dasz radęProlutex...c.d. pytań, zaraz wstrzykuje, czy ktoś wstrzykiwała w udo? Boli? Mam już tak zmasakrowany brzuch że się zastanawiam....czy raczej w brzuch wstrzykujecie?
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążamHej Czy ktoś wie co Słychać u Gosi i Oliwki?
Dziewczyny są juz w domu?
A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?Dziewczyny @Elessi @dżoasia i te które macie większa wiedzę ode mnie ... powiedzcie jak to jest kiedy dostałam zastrzyk Pregnyl i dwa dni później zaczęłam brać luteinę i duphaston ... kwestia tego ze jeśli się nie udało i nie zaszłam w ciąże (bo tego póki co nie wiem) a mam brać cały czas leki aż do wizyty 18 marca to przecież owulacji juz nie będzie jeśli nie przyjdzie @ prawda?
Lekarz będzie kazał odstawic leki i poczekać na @ i zacząć w kolejnym cyklu ?
Dziewczyny były już w domu, niedawno Oliwka chorowała, więc znów szpital, ale chyba już wszystko ok i znów są w domu. Ale nie wiem czy dobrze piszę, czasem nie nadążam
A ty w koncu nie brałaś wcześniej przed wizytą tej luteiny? Bo chyba lekarz kazał ci brać i nie byłaś pewna?
Jeśli teraz była owulacja to może być ciąża, jeśli jej nie było to ciąży nie będzie. Jelśli była i nie będzie ciąży to prawdopodobnie i tak nie dostaniesz @ dopóki będziesz brać leki. Następna szansa na owu dopiero w kolejnym cyklu.