reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję:)
Ja na wszelki wypadek kupiłam clearblue i admin czy jakoś tak, ale mają od 25 czułości.
Clearblue pisza ze maja od 25 ale znalazlam informacje po angielsku ze moga wykryc nawet od 10 ale pisza od 25 zeby nie bylo reklamacji i zeby miec wiarygodnosc 99%. Mi sie wydaje ze u mnie taka wlasnie wczesniej wykrylo dlatego jeszcze mi nie pokazuje 2-3tydz bo musi byc minimum 153 zeby bylo 2-3 tydzien. Wiec jak u mnie bylo troche ponad 10 i przyrost prawidlowy od 66% co 48h to spokojnie moge sie nie martwic i czekac minimum do srody na kolejny test.

No tak widziałam wlasnie ze @Elessi tez o nim pisała [emoji2]ja nigdy go nie robiłam ale może jest wart tego by mieć go na przyszłość [emoji16]
Tak sobie myślę że oba które mam są siebie warte bo oba są od 25. Tylko jeden pokazuje tydzień ciąży.
No właśnie, a co jak nie ma 7 dni? To co, nie pokaże WYNIKU czy jak? Ciekawe to

Clearblue pisza ze maja od 25 ale znalazlam informacje po angielsku ze moga wykryc nawet od 10 ale pisza od 25 zeby nie bylo reklamacji i zeby miec wiarygodnosc 99%. Mi sie wydaje ze u mnie taka wlasnie wczesniej wykrylo dlatego jeszcze mi nie pokazuje 2-3tydz bo musi byc minimum 153 zeby bylo 2-3 tydzien. Wiec jak u mnie bylo troche ponad 10 i przyrost prawidlowy od 66% co 48h to spokojnie moge sie nie martwic i czekac minimum do srody na kolejny test.
Nie pokazało Ci jedyneczki "1" że pierwszy tydz.? Ja jutro krew oddam. Powinno już coś być. Wcześniej było Max 1.92 oby teraz wywalilo ją w kosmos. Życzę tego Tobie, sobie i reszcie koleżanek:)

Tak sobie myślę że oba które mam są siebie warte bo oba są od 25. Tylko jeden pokazuje tydzień ciąży.
No właśnie, a co jak nie ma 7 dni? To co, nie pokaże WYNIKU czy jak? Ciekawe to
On pokazuje tydzien zycia zarodka wiec nie ma opcji zeby beta wyszla jak zarodek ma mniej niz 7 dni. 5 jest w jajowodzie wiec nawet jak odrazu sie zagniezdzi to musi miec minimum 7 dni zeby beta byla wykrywalna

Nie pokazało Ci jedyneczki "1" że pierwszy tydz.? Ja jutro krew oddam. Powinno już coś być. Wcześniej było Max 1.92 oby teraz wywalilo ją w kosmos. Życzę tego Tobie, sobie i reszcie koleżanek:)
Tak pokazuje od 5 marca tydzien po transferze 1-2 tydzien, sprawdzam codziennie mam cala torbe tych testow wiec sikam codziennie i czekam az zacznie pokazywac 2-3 tydz heheh

reklama
To wszystko za szybko rozpisze ci
Piatek owulacja i ewentualne zaplodnienie
Minimum 5 dni zarodek w jajowodzie wiec w srode trafia do brzusia tam jeszcze sobie szuka miejsca Przez 1-2 dni wiec w piatek zaczal sie zagniezdzac trwa to tez 1-2 dni wiesz na Dobra sprawe dopiero dzis sie zagniezdzil a pierwsza beta pojawia sie po 48h wiec jeszcze spokojnie mozesz poczekac 2 dni na bete z krwi bo z sikanca to moze ci nie wyjsc

Jesteś niesamowitym uparciuszkiem , wiesz?[emoji16]ale takim megaaa pozytywnym [emoji7]
Umiesz mi poprawić humor bo ja póki co mam huśtawkę nastrojów chyba [emoji33]

A czy jest mozliwe żeby wartości w jednym labo były inne i w innym inne
Jedno ma normę do 2.7 i powyżej uważa juz ciąże a drugie ma do 5.0 i dopiero jest ciąża

Do góry