reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To zupelnie tak jak ja jak sie dowiedzialam to ryczalam na przemian ze smianiem, tesciowa nawet na mnie krzyczala ze mam sie tak nie emocjonowac (nawet nie wiem czy jest takie Slowo) bo to dziecku zaszkodzi ze ona bedzie za mnie to przezywac hehehe. Ty nie masz co plakac bo i tak ten cykl mial byc stracony tylko jak sie uda to chce slyszec twoja radosc na drugim koncu swiata.

Nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca ale on ma czułość od 20 wiec nie wiem o ile byłby wynik prawdziwy choć w sumie to nie mam się co łudzić
Tak mi się wydaje
Bo przecież skoro juz pęcherzyk pękł i progesteron prawie 20 to raczej nie ma szans juz na wstrzelenie się w tym cyklu

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca ale on ma czułość od 20 wiec nie wiem o ile byłby wynik prawdziwy choć w sumie to nie mam się co łudzić
Tak mi się wydaje
Bo przecież skoro juz pęcherzyk pękł i progesteron prawie 20 to raczej nie ma szans juz na wstrzelenie się w tym cyklu
Jaki ten test? Bo przeważnie od 25

Ja nie czulam, za to gonapeptyl bolal w trakcie, a prolutex po zrobieniu :pNie strasz ;) mi przyroslo o 222procent :D
Powodzenia za jutrzejsza bete:) ja robie we wtorek jak juz bede w klinice :)
Nie mam Duphaston czy jak to sir tam zwie, luteina podjezykowa wstretna zresztą :) Szybko schodzi

222%Loooo matko :) ale czad :D
Uściski I gratki ale takie delikatne bo przecież jest Was więcej :D

Tak mi się wydaje
Progesteron mialas idealny wiec poczekaj, mozesz zrobic jutro bete

Spróbuję dodać kciuki z tel bo z kompa nie
Moge ✊✊✊✊✊ oczywiście za wszystkie tutaj Xeny Wojownicze Księżniczki:) tak mi jakoś na myśl przyszła odnośnie naszej walki, wytrwałości.

Tak mi się wydaje
To wszystko za szybko rozpisze ci
Piatek owulacja i ewentualne zaplodnienie
Minimum 5 dni zarodek w jajowodzie wiec w srode trafia do brzusia tam jeszcze sobie szuka miejsca Przez 1-2 dni wiec w piatek zaczal sie zagniezdzac trwa to tez 1-2 dni wiesz na Dobra sprawe dopiero dzis sie zagniezdzil a pierwsza beta pojawia sie po 48h wiec jeszcze spokojnie mozesz poczekac 2 dni na bete z krwi bo z sikanca to moze ci nie wyjsc

Jaki ten test? Bo przeważnie od 25

Robiłam taki strumieniowy
IMG_3678.JPG

Cześć dziewczyny! Pytanie do kobitek przyjmujących Menopur - czy Was też piekło miejsce ukłucia? Od dziś zaczęłam przyjmować i od godziny piecze, to normalne? We wcześniejszej stymulacji przyjmowałam Puregon i nie miałam takich efektów.
Mnie piekło, ale wszystko poza tym było w porządku. Może w składzie coś jest, co ma takie oddziaływanie

reklama
Do góry