reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję[emoji847]
A jak się po tym czujesz??
Hm to duza dawka. Bede musiala jeszcze o recepte poprosic... [emoji848]

Mam transfer 13.03 także jeszcze nie łykam tego specyfiku.
Przy poprzednim transferze też go miałam i jak się czułam? Dawka ogólnie ta sama i powiem Ci, że czułam się jakbym latała haha i zasypiałam na siedząco! Tak miałam w 3dpt i mówiłam, że to relanium. W 5dpt wiedziałam, że to jednak ciąża, bo leki odstawione, a ja do 13 tc tylko spałam.

reklama
Mam transfer 13.03 także jeszcze nie łykam tego specyfiku.
Przy poprzednim transferze też go miałam i jak się czułam? Dawka ogólnie ta sama i powiem Ci, że czułam się jakbym latała haha i zasypiałam na siedząco! Tak miałam w 3dpt i mówiłam, że to relanium. W 5dpt wiedziałam, że to jednak ciąża, bo leki odstawione, a ja do 13 tc tylko spałam.

Hihi niezly odlot

no to bedzie potrzebne L4 w takim razie bo i auta nie mozna prowadzic i spanko[emoji6]
A nospy forte ile bierzesz??(tzn oczywiscie ile bralas i bedziesz brala[emoji12])

Hihi niezly odlot

no to bedzie potrzebne L4 w takim razie bo i auta nie mozna prowadzic i spanko[emoji6]
A nospy forte ile bierzesz??(tzn oczywiscie ile bralas i bedziesz brala[emoji12])

Ile brałam :D Duuużo, ale jakie dawki miałam 2 lata temu to ... nie chcę Ciebie okłamać, pamiętam, że to zredukowałam, bo żadna z forumowych koleżanek nie miała takiej ilości. (chyba 3x2 relanium, nospa i buscopan)
Teraz mam tak. W dniu transferu: 2 h przed 2x relanium 2x nospa 2x buscopan i to samo po 2 h od transferu.
W kolejne dni do bety 3x1 relanium 3x1 nospa i 3x1 buscpoan.

Myslicie ze moge sobie wziąć tabletki na uspokojenie jak jest napisane w ulotce ze nie stosowac w ciazy?
Ciazy jeszcze nie ma...ale czy nie zaszkodze?
Czy isc na zywiol ;P ?
Transfer za godzinę

Ile brałam :D Duuużo, ale jakie dawki miałam 2 lata temu to ... nie chcę Ciebie okłamać, pamiętam, że to zredukowałam, bo żadna z forumowych koleżanek nie miała takiej ilości. (chyba 3x2 relanium, nospa i buscopan)
Teraz mam tak. W dniu transferu: 2 h przed 2x relanium 2x nospa 2x buscopan i to samo po 2 h od transferu.
W kolejne dni do bety 3x1 relanium 3x1 nospa i 3x1 buscpoan.

Viniszka, a dlaczego tyle tych uspakajajacych bierzesz?[emoji33]

Myslicie ze moge sobie wziąć tabletki na uspokojenie jak jest napisane w ulotce ze nie stosowac w ciazy?
Ciazy jeszcze nie ma...ale czy nie zaszkodze?
Czy isc na zywiol ;P ?
Transfer za godzinę
Estta, będzie dobrze . W klinicr mówili mi ze najlepszym inkubatorem dla zarodków jest macica;) więc to że dziś a nie w 3 dobie nie świadczy że jest z nimi źle!) Zaciskam kciuuuukiii! Nie stresuj się ;)

reklama
Do góry