reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

4 zarodki to naprawdę ładny wynik, wiec powinnaś się cieszyć a nie martwić!
A w takim dniu to ✊ ✊ ✊ zeby to był TEN transfer! :)

Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

Kochana to super wiadomosc!! Jest z czego wybierac! Kazdy jeden zarodeczek to szansa na dzidziusia! Takze masz dzisiaj wielki dzien!!
Mocne mocne kciuki za kropeczka,
Niech w ten piekny dzien zadomowi sie na dobre w brzuszku!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wszystkim wspaniałym siłaczkom, fajterkom [emoji3], mamuśkom, najsilniejszym kobietom świata, życzę tego pięknego dnia, aby mogły z uśmiechem wspomnieć czasy starań, przytulając swoje maleństwo.
Niech Was spotykają same dobre rzeczy, a każdego dnia niech świeci Wam słoneczko optymizmu!!
Nie poddawajcie się, jesteście super kobietami!!
[emoji254][emoji272][emoji257][emoji259][emoji253][emoji258][emoji254][emoji257]

@sssurykatka
Nie wiem chyba na swiezo.
Ale jakos malo zostanie na potem jak sie nie uda...
Jakos sie zdolowalam.

U mnie bylo z czego wybierac, bo bylo az 10 zaplodnionych zarodkow wiec mozna bylo czekac z wszystkimi do 5 doby, a jak masz 5 komorek zaplodnionych, to lepiej aby zabezpieczyc sie i zamrozic je juz w 3 dobie - lub podac od razu. Takze nic sie nie przejmuj, wcale to nie oznacza ze jest cos nie tak!! To wspanile ze juz dzis przygarniesz swojego kropeczka[emoji847][emoji847][emoji847]

reklama
Laski [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Zrobilam dzis w 6dp5dt bete i mam wynik 43.3 [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Jeszcze sie probuje nie cieszyc, bo raz mialam 7 i mi zaraz spadlo, ale tu juz 43[emoji85][emoji3590] powtarzam w sobote [emoji106]
Pięknie :D Trzymam mocno i wiem, że będzie dobrze :)

Do góry