reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spełnienia marzeń Kobietki :)

Ja niestety nie wiem jak dodawać tutaj kwiatuszki torciki i kciuki:)

Może kiedyś któraś z Was mnie wspomoże wiedzą :)

Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

Kochana, to nie jest zły wynik, a która to doba będzie? Rany, czas leci jak szalony.

@dżoasia ile dni po transferze moge brac to relanium i w jakiej dawce ?
Z goru dziekuje
emoji847.png

Kochana pytanie nie do mnie, ale odpowiem. Ja mam brać od transferu do bety, czyli jakieś 5-6 dni w dawce 3x1 (co 8 godzin). Do tego dochodzi no-spa forte.

EDIT: a i przypomniało mi się, chyba, że któraś z dziewczyn pytała mnie o relanium. Chyba @tina35 ale jak się mylę to wybacz. Zupełnie mi uciekło. Mam przepisane relanium 5MG. :*

Kciuki się przydadzą:) dojeżdżam na miejsce. Estta- nie myśl negatywnie, dziś nasz dzień to to będzie szczęśliwy dzień!
Właśnie odebrałam posieey...wyszło cos i z pochwy i szyjki;( i co teraz? Co z punkcja?

Kurde ja nie pomoge, bo nie mialam posiewu przed punkcja tylko antybiotyk.
Lekarz pewnie zobaczy i zdecyduje

reklama
Kochana, to nie jest zły wynik, a która to doba będzie? Rany, czas leci jak szalony.

Kochana pytanie nie do mnie, ale odpowiem. Ja mam brać od transferu do bety, czyli jakieś 5-6 dni w dawce 3x1 (co 8 godzin). Do tego dochodzi no-spa forte.

EDIT: a i przypomniało mi się, chyba, że któraś z dziewczyn pytała mnie o relanium. Chyba @tina35 ale jak się mylę to wybacz. Zupełnie mi uciekło. Mam przepisane relanium 5MG. :*

Dziękuję[emoji847]
A jak się po tym czujesz??
Hm to duza dawka. Bede musiala jeszcze o recepte poprosic... [emoji848]

Do góry