reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam kolezanke ktora przy takiej endomendzie (juz po jednej operacji) zaszla w ciaze naturalnie - po wielu latach staran. I juz ma 2 dzieci z naturalsa.
I Tobie sie uda na pewno!
Muszę jeszcze ta immunologie ruszyc dzwoniłam do Łodzi ale narazie nie umawiaja osoby z 1 wizytą mam zadzwonić po 25 kwietnia .Może ktoś ma wizytę i chciałby ja oddać

U mnie wrogi sluz plodny praktycznie go nie bylo nawet przy zmienie diety 3 inseminacje nieudane maz ma nasienie jak marzenie tyle dobrego:)
Mi Dr powiedziała, że wrogi śluz przy in vitro nie ma wpływu bo się omija szyjke...
Nie wiem ile w tym prawdy, ale tak mi powiedział bo sama mam wrogi.

reklama
Kurcze mi moj nawet nie wspomniał o żadnych nospach czy relanium ale na szczescie nic mi nie potrzeba
Narazie chodzę jak nabąblowana po tym relanium. Spie wiecej. Jestem spokojniesza teraz , niż po 1 transferze. Wtedy miałam te. Dużo stresu przez inne sprawy i chyba byłam w ogóle bardziej jakaś taka wściekła..
Teraz Wyluzowalam. Co ma być to będzie. Póki co. To chyba przez relanium..

Do góry