nadzieja xxx
Fanka BB :)
4.3 beta 9.8
6.3 beta 2.2 cios nie samowity [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam już kredyt hipoteczny na dom...@Olk@24 Przetrwasz ten czas, jesteś silna wiesz to. Stan beznadziejności nie trwa wiecznie, wiem, że najgorsze jest nic nie robienie. Skup się na zdobyciu pieniędzy. Nie wiem czym się zajmujesz zawodowo i czy masz możliwość zdobycia w jakiś sposób tych pieniędzy, ale ja zawsze sobie powtarzam, że jakby co to pojadę do pracy sezonowej za granicę i na in vitro zarobię jakby tutaj nie było jak. Jeśli masz dobrą pracę to kredyt, jeśli złą to nie szkoda jej zostawić i wyjechać na dwa czy trzy miesiące.
Tak według statystyk swierzak -40% crio-60% na podstawie badań kobiet Do lat 35latNie myslakam...a myślisz że mrrozony ma większe szanse?
Antybiotyk pewnie Ci przepisza jutro. Po punkcji mialam wizyte z lekarzem i dopiero wtedy dali receptę na wszystko.No jest trochę zdziwiona że antybiotyku nie mam. To jednak punkcja....już sama nie wiem czy mam się upominać..trzymam kciuki za betę czy to były swiezaki?
Przykro mi bardzo kochana, mialam nadzieję ze jedynaczek się zadomowi i mamusi. [emoji22]4.3 beta 9.8
Przykro mi bardzo. Z Pasnikiem to dobry pomysł. Zadzwoń do APC do łodzi i zapytaj o terminy.Jak to możliwe że tak szybko spadł wynik ... taką nadzieję miałam tyle radości w sobie w momencie czar prysnał ..co poszło nie tak nie wiem co mam myśleć...macie numer do tego doktora Pasnika może jeszcze do niego pojadę porobić wyniki
@Dgd dzięki za informacjeW niektórych klinikach estrofem przyjmuje się dopochwowo. Kiedyś pytałam o to i lekarka mi powiedziała, że chodzi o wchłanianie. Ja brałam i tak i tak i zawsze endo miałam ok, ale może u Ciebie to by zrobiło różnicę. Pytałam o dietę, bo są podobno "polepszacze" endometrium (winko, orzechy itp.). A ruch może by pomógł w lepszym ukrwieniu...? Tak kombinuję co by tu można było zrobić. Wydaje mi się, że lepiej przyszły cykl jednak sprawdzić.
Lepiej 4 dobre niż pełno złych. Mi bez względu na to ile pobrali oocytów (od 8 do 17 szt.), to zawsze 4 nadawały się do zapłodnienia i był albo 1 albo 0 zarodków. Później wystarczyło 1 porządne jajeczko i... bingo
Ja mam 17 tc i dalej mam brać, bo szyjka 3 cm. Podobno nie jest bardzo długa. Ale też się martwię, bo u mnie chłopiec i słyszałam, że przy chłopcu lepiej długo nie brać... Zgłupieć można.
Ja bym podpytała. Antybiotyk miałam zawsze przy punkcji bez względu w której klinice byłam.
Ooo to wysokie ja 4 a Pani Doktor stwierdzila ze wysokie a jednak mozna wyzej