sssurykatka
Fanka BB :)
No i z takich transferów są właśnie ciąże Będzie ok, trzymam bardzo mocno kciuki! Będziesz w ciąży, ja tak bardzo nie mogłam sobie tego wyobrazić, że właściwie do dziś nie mogęDziękuję, kochana, tak, bierzemy dwa, nie ma się co rozdrabniać, bo są słabsze, ale jak wiadomo, z tymi zarodkami nigdy nic nie wiadomo... Nie wiem, poprzednim razem stawałam na rzęsach, żeby coś sobie wstrzyknąć, zapodać, a teraz nawet mi się nie chce za bardzo witaminek brać... ale biorę oczywiście wszystko co mogę.
Kochana, ten czas tak leci... pamiętam, że jednego dnia ty miałas transfer, a ja pukcję, to było tak niedawno, a ty już z tego transferu połówkowe... Super! ja jakoś sobie nie mogę wyobrazić, że będę kiedykolwiek w ciąży...
Kochana, beta niestety nie przyrasta prawidłowo... przy 2 tys będzie na usg widać.co najwyżej mały pęcherzyk, na IP każą Ci czekać i iść do swojego lekarza. Radziłabym Ci zrobić betę w dniu wizyty, by jeszcze zorientować się, co się dzieje. Lekarz na pewno pojutrze zrobi usg i będziesz miała jasność sytuacji.Hej dziewczynki
Mam pytanie strasznie się denerwuję transfer miałam 09.02.2019r z 3 dniowych zarodków Betę 17,02.2019 miałam 27,63, 25.02.2019 powtórzyłam i było 620,40 dziś tj 06.02.2019 znowu powtórzyłam i wyszła 2726. W kalkulatorze jak przeliczam do pierwszej Bety to wynik jest prawidłowy jeżeli przeliczam do 2 wyniku to wynik nie prawidłowy. Progesteron wynik 94,05. Wizytę dopiero mam 08..3.2019. Co sądzicie czy to oznacza że ciąża rozwija się nie prawidłowo. Proszę o odpowiedz.
Jagoda, weź odpuść bo się wykończyszDziewczyny z Novum i nie tylko...mam pytanie...czy między końcem stymulacji a punkcja...dostawalysvie jakieś leki? Ja kompletnie nic.oprocz ovitrelle. Nie mam już siły nawet pytać lekarzy co i jak...ale w poprzedniej klinice pamiętam że miałam też antybiotyk i coś jeszcze....czy powinnam się upomnieć o coś? Aha , i nie mam zleconych żadnych badań do punkcji. Tez tak miałyście? Nie mam już sił
Ja w N.ovum nie miałam żadnych leków do punkcji, jedynie kw foliowy i wit D czyli to.co.praktycznie.przez ostatnie 3 lata . Od razu wiedzialam, ze nie bedzie transferu na swiezo i badan tez mi chyba nie robili... potem po punkcji dostalam rozpiske lekow. Oni tam mają naprawdę.dobre standardy opieki i kontroli, w porównaniu z innymi.klinikami.
Powodzenia i życzę.Ci takiej niespodzianki jak u tiny35 - będzie dobrze!
@Olk@24 jak tam u Ciebie? Pozbierałaś się troszkę...?