reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu ☹️☹️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
Ja miałam raz lamette przepisaną z estrofemem. W sumie mi to nie pomogło za bardzo. Ale u mnie endo zawsze wzorcowe, więc nigdy tego tematu nie drążyłam jakoś wielce. Hormony u Ciebie ok., ale lekarz musi pogłówkować nad Twoim endometrium. Lepiej, żeby nie puszczał Ci transferu bez przygotowania. Nie wiem co by mogło go pogrubić... Może większa dawka estrofemem? A bierzesz doustnie czy dopochwowo? I jak Twoja dieta i ruch?

Dziewczyny moja beta :
4.03.2019 godz 13 - 8614
6.03.2019 godz 11 - 16 179

Co myślicie okej ??
Nie za mało ?? Hmm
Jak dla mnie bomba. Teraz to już w sumie tylko czekać na USG.

Dzień dobry wszystkim Jak u Was dzisiaj dzień ? U mnie lipa, prawdopodobnie znowu nici z transferu [emoji852]️[emoji852]️ W poniedziałek 14 dc endomerium było 7 mm a dzisiaj 16dc zamiast więcej to jest mniejsze i ma 4 mm!! Czy ktoś tak miał ? Jestem na cyklu stymulowany lametta i estrofem. @dżoasia @annemarie @Dgd @Dzoannna @sunrisea @sksk @Biedroneczka83 @Baylee i pozostałe kobitki co Wy na to mądre głowy??
Przykro mi że znów pod górkę[emoji20]
Ja podczas stymulacji mialam tak ze 9dc endo bylo ponad 7mm a 11dc 6mm.
W dniu punkcji 13dc bylo 8mm
Pytalam później dwóch lekarzy dlaczego tak sie dzieje i właściwie nie dostałam odpowiedzi. Bylo tylko pytaniem na pytanie czy plamilam.

reklama
Do góry