reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki
Mam pytanie strasznie się denerwuję transfer miałam 09.02.2019r z 3 dniowych zarodków Betę 17,02.2019 miałam 27,63, 25.02.2019 powtórzyłam i było 620,40 dziś tj 06.02.2019 znowu powtórzyłam i wyszła 2726. W kalkulatorze jak przeliczam do pierwszej Bety to wynik jest prawidłowy jeżeli przeliczam do 2 wyniku to wynik nie prawidłowy. Progesteron wynik 94,05. Wizytę dopiero mam 08..3.2019. Co sądzicie czy to oznacza że ciąża rozwija się nie prawidłowo. Proszę o odpowiedz.
Musisz iść do lekarza i się dowiesz. Przyrost powinien byc o min 66% na początku często się podwaja co 48h i to jest super. U Ciebie jest troche poniżej normy według mnie. Ale tylko lekarz Ci powie czy jest ok czy nie.

reklama
Oj kochana ty to sie masz... :-( nie masz zadnej siostry co by ci mogła brzusio porzyczyc na 9 miesięcy? Mi moja siostra odrazu powiedziała ze jak sie okaze ze cos jest nie tak z moim i zarodki nie beda sie zadomawiac to ona mi urodzi dziecko bez problemu, ja tez bym to dla niej zrobiła bez zastanowienia.
Ojejku , nawet na takie cos nie wpadłam... Nie mowie ze to zly czy dobry pomysł, ale jestem dalej w szoku
Ja juz po ;) pobrali mi 6 jajek.
Nie wiem co zrobili z reszta.
Super:) oby wszystkie okazaly sie dojrzale [emoji3526][emoji3526][emoji4]
Dziewczyny moja beta :
4.03.2019 godz 13 - 8614
6.03.2019 godz 11 - 16 179

Co myślicie okej ??
Nie za mało ?? Hmm
Ale zazdroszczę [emoji4] mysle ze okej:) pozwyzej 6 tys to juz nie wzrasta tak jqk na poczatku, tylko usg [emoji846][emoji846][emoji108]
Dziewczynki kochane...
14 marca transfer
Wielki dzien [emoji15][emoji15][emoji15]
Super [emoji108] powodzenia [emoji7] pewnie nie mozesz sie doczekac [emoji16][emoji16]
Ja już po wizycie ;)
Transfer w poniedziałek 11.03 więc proszę o poprawę ;)
Emdometrium 7 mm więc jeszcze się przygotowuje ;) ogólnie jestem dobrej myśli, zobaczymy co przyniesie nam czas
Kciuki za poniedzialkowy transfer [emoji8][emoji8]
Ja nie dostalam nic na uspokojenie i boje sie ze moga mi niezle chodzic nogi przy transferze. Jaka dawke macie tego relanium?
Ja dostalam godzine przed 1 tabletke relanium i jakis zastrzyk domiesniowy na rozluznienie miesni czy przeciwko skurczom macicy, coś takiego [emoji6]
Ja już po :) Dwa kropeczki wracają ze mną :)
Niech zostaną.
Oczywiście jak Zawsze trzymam kciukasy za wszystkie kobitki
Gratulacje :D beda blizniaki [emoji16][emoji16]

Musisz iść do lekarza i się dowiesz. Przyrost powinien byc o min 66% na początku często się podwaja co 48h i to jest super. U Ciebie jest troche poniżej normy według mnie. Ale tylko lekarz Ci powie czy jest ok czy nie.
A szukać jeszcze dziś jakiegoś ginekologa dyżurnego, czy już poczekać do piątku ??

reklama
Do góry