Dziękuję, wiedziałam, że na forumowych ekspertów zawsze można liczyćJak powyżej 1,5ng/ml to odwołują transfer. Do transferu nie więcej niz 20, po transferze im wyżej tym lepiej.
siemię lniane, avocado, nasiona chia, tłuste rybki, suszone morele itp
reklama
Aaaach, no jasne, wiedziałam, że gdzieś dzwoni dzięki!Soku z aronii [emoji847]
Życzę ci tego, żebyś nie wiedziała[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Nie moge doczekac sie twojej jutrzejszej bety [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3526]Hej a jak wyglada przygotowanie do crio? [emoji846] Tylko endo i progesteron sie przygotowuje pod crio? Mam nadzieję, ze nie bede musiala ale wole wiedzieć w razie czego [emoji6][emoji16]
Ale jeśli już, to są dwie drogi: cykl naturalny albo sztuczny. Na naturalnym nie bierzesz żadnych leków, tylko monitorujesz cykl i czekasz na swoją owulację, potem zastrzyk z pregnylu na peknięcie pęcherzyka, i wchodzi progesteron od tylu dni, iludniowy masz zarodek, a potem transfer.
Na sztucznym od 2 dnia cyklu łykasz estrofem, żeby zablokować owulkę i możesz transferować, kiedy endo będzie ok. W tym drugim przypadku masz mniej wizyt w klinice, ale za to łykasz estrofem, później po transferze też, i dalej w ciąży, ale nie wiem, do kiedy, bo do tak zaawansowanego etapu nie dotarłam
Elessi
Fanka BB :)
Do 12tyg az wytworzy sie w pełni łożysko i przejmie funkcje opieki nad zarodkiemŻyczę ci tego, żebyś nie wiedziała
Ale jeśli już, to są dwie drogi: cykl naturalny albo sztuczny. Na naturalnym nie bierzesz żadnych leków, tylko monitorujesz cykl i czekasz na swoją owulację, potem zastrzyk z pregnylu na peknięcie pęcherzyka, i wchodzi progesteron od tylu dni, iludniowy masz zarodek, a potem transfer.
Na sztucznym od 2 dnia cyklu łykasz estrofem, żeby zablokować owulkę i możesz transferować, kiedy endo będzie ok. W tym drugim przypadku masz mniej wizyt w klinice, ale za to łykasz estrofem, później po transferze też, i dalej w ciąży, ale nie wiem, do kiedy, bo do tak zaawansowanego etapu nie dotarłam
Justyska13
♡♡♡♡ pieknie pięknieMoj Maluszek prawie 3cm.9tydzien i drugi dzień ciąży
Hahaha szalejesz z tymi testami ,a czy napewno zrobiłaś dwa czy więcejJuz zrobilam kolejny test elektroniczny ktory wylicza ilosc hormonow i podaje tydzien ciazy u mnie wyszlo ”ciaza 1-2 tydzien”
Wiec jest pewniak!!!
Elessi
2 ale mam jeszcze jeden w domu :-) juz dzwoniłam do mojego kochanego dr. Brelika sie pochwalić był zachwycony UWIELBIAM GO!!! Juz dał mi wytyczne na następny miesiac... a w kwietniu mam przyjechac sprawdzić serducho :-)Hahaha szalejesz z tymi testami ,a czy napewno zrobiłaś dwa czy więcej
No to super , jutro jeszcze beta?2 ale mam jeszcze jeden w domu :-) juz dzwoniłam do mojego kochanego dr. Brelika sie pochwalić był zachwycony UWIELBIAM GO!!! Juz dał mi wytyczne na następny miesiac... a w kwietniu mam przyjechac sprawdzić serducho :-)
reklama
Ogromnie się cieszę ElessiJuz zrobilam kolejny test elektroniczny ktory wylicza ilosc hormonow i podaje tydzien ciazy u mnie wyszlo ”ciaza 1-2 tydzien”
Wiec jest pewniak!!!
Teraz tylko spokój i szczęście
Podziel się: