reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi tez jeden, ale jak mowie az tak dokladnie nie szukalam. Faktycznie w linku od Ciebie taniej, jak tak na szybko, ale mysle, ze jak sie usiadzie i dokladnie posprawdza, to moznasz poszukac i w miare dobrej ceni i z wysylka do Polski. Mi po prostu gdzies tam sie z tylu glowy platala mysl, ze ktos wysyla. Sprawdzalm to wtedy w czerwcu dla tej dziewczyny i nie pamietalam dokladnie. Ale google pomaga jak widze rozwiazac wiele problemow. Lece spac dzieczyny, moze przespie moje mdlosci. Dopadly mniw tym tygodniu i raczej nie sa ranne tylko 24 godzinne. Pozdrawiam i mimo, ze raczej tylko podczytuje niz sie udzielam caly czas sprawdzam co u Was i szczerze wyslam dobre mysli i fluidy w eter.

Hej Gotadora dzieki za troske. Szczerze mowiac dopadly mnie wszystkie zmory pierwszego trymestru, ale staram sie myslec optymistycznie ze szybko to minie. Mdlosci, sennosc, jadlowstret ( tosty z maslem wduszone na sile to moja dieta). Oczywiscie to wszysko malo wazne, najwazniejsze to czy zobacze serduszko w srode a potem i nawet 9 miesiecy moge sie tak meczyc.A i strasznie mi juz brzuch wypchalo i to nie moja wyobraznia. W pracy mamy uniformy i moje spodnie zawsze mi byly za duze, paskiem sie musialam dobrze spiac. A teraz juz rozpiety rozporek nosze pod bluza bo mnie cisnie:szok:. Co to dalej bedzie?Na pewno dam znac w srode jak po scanie.

oh Trzcinka jak ja bym chciała mieć takie mdłości i spodnie zaciasne :-) to maluszek pewnie chce Ci już powiedzieć co lubi a czego nie lubi :-D

Hej kobietki. Strasznie dużo produkujecie... Nie mam jak wszystkiego ogarnąć. Fluidki i kciuki dla was wszystkich.

oh Trzcinka jak ja bym chciała mieć takie mdłości i spodnie zaciasne :-) to maluszek pewnie chce Ci już powiedzieć co lubi a czego nie lubi :-D

Nie mów tak kochana. To potrafi być uciążliwe. Np chcesz coś powiedzieć a boisz się usta otworzyć...

czesc kobitki:) spedziłam wczoraj caluuutki dzień w klinice, jestem dzis 8 dzień stymulacji wczoraj estradiol 456 i na usg 4 jajeczka dosc male jeszcze 9 mm wiec kupiłam kolejny zestaw leków za 3 tys jutro znowu podgladanko oby było lepiej niz ostatnio:( jakos nie mam nadzieji tym razem pozdrawiam was wszystkie

Czesc DZiewczyny,:-)

Ewela, wydaje mi sie ,ze jesli mozesz sobie pozwolic, to wez urlop albo zwolnienie na ten okres po transferze. Przynajmniej 5 dni, kiedy to najlepiej poleniuchowac dla dobra kruszynki. Poza tym powalilas mnie piszac,ze pielegniarka odmowila CI wykonwnania zastrzyku przygotowujacego do in vitro:szok: . Brak slow!!!!Takiej pielegniearcz powinni odebrac prawo wkonywania zawodu!!!!

Ritta, witaj. Namow siostre ,by dolaczyla do naszego grona. Tutaj bedzie mogla pogadac na tematy, ktore rozmowczynie dokladnie znaja, wspieraja i doradzaja. Tutaj znajdzie duzo energi do walki. :tak:

Kinga,ja biore doatkowo selen,wit E, q10, B12. Jedz tez orzeszki, suszone morele, duzo naturalnych witamin w warzywach i owocach.

MILEGO DNIA Wszystkim!!!

reklama
hej dziewczyny,

Jestem tu nowa, przeczytalam chyba wszystko co sie dalo ale to jest moj pierwszy post.

jestem wlasnie po invitro. Transfer 1 blastocysty 5AA.

W 3 dniu po transferze zdiagnozowana hiperka, estradiol ponad 8tys, progesteron 120, beta 5.6.

dzisiaj druga weryfikacja (6 dzien po transferze), wlasnie oddalam krew do badania, no i dzisiaj powinno byc wiadomo czy u mnie jest ciaza czy nie....

ja chyba sie tu nerwowo wykoncze!!!!

czy ktos jeszcze tu dzisiaj czeka jak ja?

dzieki!

Do góry