reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Milagors, witaj wsrod nas :-) Tutaj na forum znajdziesz dziewczyny na roznych etapach. Sa tez i te, ktore w tej chciwli czekaja podobnie jak Ty na bete. Na pewno sie odezwa :tak: Ten czas oczekiwania nie jest latwy, to wie kazda z nas. Zycze sily i trzymam kciuki za pozytywna bete. WIesz o ktorej beda wyniki???

reklama
moze i nawet za godzine beda? zrobilam po 8 a im duzo czasu to zwykle nie zajmuje. sprawdzam online...

boli mnie brzuch z tego wszystkiego.

ogolnie to mnie boli brzuch jak na okres juz od wczoraj.

raz wydaje mi sie ze bedzie dobrze a drugi ze nie bedzie....

pomocy bo zwariuje tu zaraz...

Milagros, to jest normalne,ze sie tak denerwujesz. Kazda z nas w tym dniu nie moze opanowac nerwow. Nie raz pisalam tutaj,ze ja pierwszy raz w labo cala drzalam, nie moglam opanowac stersu. A w momencie, gdy otwieram online wyniki to serducho lomocze jak szalone a brzuch sie skreca. Trzymam kciuki za pozytywna bete!!!&&&&&&& Wypij moze melise, to zawsze troche ukoi nerwy.

hej dziewczyny,

Jestem tu nowa, przeczytalam chyba wszystko co sie dalo ale to jest moj pierwszy post.

jestem wlasnie po invitro. Transfer 1 blastocysty 5AA.

W 3 dniu po transferze zdiagnozowana hiperka, estradiol ponad 8tys, progesteron 120, beta 5.6.

dzisiaj druga weryfikacja (6 dzien po transferze), wlasnie oddalam krew do badania, no i dzisiaj powinno byc wiadomo czy u mnie jest ciaza czy nie....

ja chyba sie tu nerwowo wykoncze!!!!

czy ktos jeszcze tu dzisiaj czeka jak ja?

dzieki!

Milagors - Witaj. W 6 dniu po transferze to co najwyżej mogą ci sprawdzać wyniki. Konkretnie co i jak wiadomo między 10 a 14 dniem po. Jak mniemam wtedy też masz mieć weryfikację? Bo wiem, że tak w niektórych klinikach jest. Zaciskam kciuki, żeby były dobre wyniki i żeby betka urosła &&&&&&&
A ja na razie jestem 2 dzień po transferze dopiero. Więc do testów jeszcze sporo czasu ( ja mam zrobić 12 dzień po transferze, ale nie wiem czy tyle wytrzymam).

Milagros witaj na invitrowym pokładzie może się mylę ale z racji że miałaś podanego 5dniowego blastusiata może betka już urosła na tyle żeby stwierdzić czy jest ciąża, a co do hiperki to któraś kobitka chyba madmax pisala że ciąża właśnie przyśpiesza hiperkę to może to akurat dobry znak.Trzymam kciuki i czekam na wieści będzie dobrze zobaczysz.

A ja mierzę sobie temperaturę - wczoraj miałam 37,1, dzisiaj 37,2 ( nie jestem przeziębiona jakby coś). Czytałam gdzieś, że podwyższona temperatura jest prawidłowym objawem i mam nadzieję, że się utrzyma.

reklama
Do góry