reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miłego dnia!!!
U mnie nawet słoneczko nieśmiało wyjrzało zza chmurki i od razu człowieku lepiej na duszy :-)

406797_384774178272610_14425757_n.jpg

Cześć Kinia jak tam dziś humorek i samopoczycie, mnie to jakoś troszkę brzuch w dole dokucza ale tak że da się wytrzymać.Mój mąż to już nie może wytrzymać do dnia testowania, mówi że ma dobre przeczucia. Ja to wręcz przeciwnie ale taka już jestem bo jeśli faktycznie sie uda to i radość będzie większa.Mam nadzieję że ta temp. to obiecujący znak a wogóle niech wszystkie znaki bedą oznaką upragninych dwóch kreseczek. Ja to już nie pamiętam kiedy cos mnie tak ucieszyło że skakałam z radości chyba ostatnio jak zdałam na prawko ale to już bardzo dawno.

Cześć Kinia jak tam dziś humorek i samopoczycie, mnie to jakoś troszkę brzuch w dole dokucza ale tak że da się wytrzymać.Mój mąż to już nie może wytrzymać do dnia testowania, mówi że ma dobre przeczucia. Ja to wręcz przeciwnie ale taka już jestem bo jeśli faktycznie sie uda to i radość będzie większa.Mam nadzieję że ta temp. to obiecujący znak a wogóle niech wszystkie znaki bedą oznaką upragninych dwóch kreseczek. Ja to już nie pamiętam kiedy cos mnie tak ucieszyło że skakałam z radości chyba ostatnio jak zdałam na prawko ale to już bardzo dawno.

Domi123 - Witaj. Samopoczucie w porządku. Ciut mnie mój m. wkurzył z ranka, a potem przepraszał ( w zasadzie chodziło o pierdoły). Odnośnie brzuszka to w zasadzie czasami tak jak przed @ mam, ale może sobie wymyślam? Już sama nie wiem. No i ciut kręgosłup czuję, ale to może być od siedzenia przy filmach.

reklama
Agapl13 - no dzięki. No to nie wymyślam już, że to dobra oznaka. Tylko, że poprzednio brałam wyższe dawki i najpierw miałam wyższą, a potem zaś normalną . Ale teraz może być inaczej oczywiście.

Do góry