reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cud sie stał w Gamecie w Gdyni. Ja już nie wiem u kogo sie leczyć w Bydzi. Leczylam się u Ludwikowskiego. Do Biziela juz nie wróce, bo oni nie maja pożądnego sprzętu. Na ich usg było ok, dopiero dziś u ordynatora w jego pryw. gabinecie dostałam sie na dobre usg i okazało się, że mam problem. Ze szpitala wyszłam niezdiagnozowana - poza okresleniem poronienie zagrażające.

reklama
Misia- masz wiadomosc na temat lekarza w kuj-pom

A propo witamin to szukam watku, gdzies kiedys na bocianie widzialm o jakis dobrych witaminach i suplemantach przed invitro. Jak znajde to podam nazwe. Pozdrowienia

Poszukalam, wiem o tych witaminach bo kiedys mialam maila na bocianie o zamowienie ich i wyslanie do Polski. Dziewczyna tez sie leczyla i bardzo sobie ja chwalila. Ja osobiscie nie bralam i nie moge nic na ich temat powiedziec. Sa dostepne na amazonie i tez wysylaja do Polski. Wersja dla kobiet lub mezczyzn. Tak mi sie przypomnialo jak poczytalam te wasze posty o witaminach. Moze komus pomoga.

Natural Health Practice Fertility Support for Women Capsules - Tub of 60: Amazon.co.uk: Health & Beauty

To wprowadzilam w blad, sorka. Bylam przekonana ze wysyla. Gdzies to sprawdzalam, moze to byl ebay. Zasze moge ja je tu zakupic i wyslac do Polski jesli by byla taka potrzeba.Hm z ciekawosci poszukam, czy ktos dostracza do Polski.

reklama
Do góry