reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli nie mam się na co nastawiać raczej ...[emoji20]
Progesteron nie swiadczy o ciazy, tam moze byc zarodek ktory potrzebuje go zeby zostac u ciebie :-) dlatego jest tak wazny i trzeba go badac, dzwon do swojego dr nich ci powie co masz dalej robic powiedz jej ze Kolezanka jest u Brelika i on jej przepisal zastrzyki jak miala progesteron 16 i ze jej sie udalo, wiesz moze oni lekcewaza te naturasy bo przeciez na nich nie zarabiaja

Moze nie bo będzie zły [emoji33]
Zadzwon i nic sie nie przejmuj, powiedz ze twoja przyjaciolka ci kazala najwyzej ci powie zebys mnie nie suchala heheheh, niech ci przepisze zastrzyki czy cos zeby troche ci ten progesteron podskoczyl, to nie zaszkodzi a kto wie moze sie uda. Ja tam wierze, moze wam nie wychodzilo wczesniej bo byl problem z komorkami a teraz taka okazja ze ona byla i taka podrasowana lekami, napewno tam juz blastka wypada dzis z jajowodow i bedzie szukac sobie miejscowki na kolejne 9 miesiecy :-)

reklama
Do góry