nadzieja xxx
Fanka BB :)
11 dpt 9.8 beta to dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wytłumaczcie mi proszę z tym progesteronem...plisss
11 dpt 9.8 beta to dobrze?
Ciezko po tej becie cokolwiek powiedziec, musisz ja za dwa dni powtorzyc i zobaczyc przyrost. Bralas Ovitrelle, Pregnyl ?
Dobrze sie zapowiada,ja wlasnie na coś takiego liczyłam dzis rano,ale niestety ani tyle nie bylo mi dane. Wiem,ze sikance oszukańcze ale te kilkadziesiąt ktore zrobiłam do tej pory nigdy mnie nie oszukalo
Rosnie od lekow ale moim zdaniem jest za niski u ciebie dzis wypada jakby dzien transferu (ktorego nie mialas) ale mi powiedzial ze w dniu transferu jak bedzie ponizej 20 to mam dzwonic i przepisal mi dodatkowo zastrzyki do dniu miesiaczki, ja mialam 16 wiec dzwon do niego i mu powiedz ze masz tylko 13 i dzis jest 5 dzien po owulacji czy to nie zanisko i czy nie powinnas jeszcze czegos wziasc zeby ewentualnie jesli doszlo do zaplodnienia zarodek mial wieksze szanse@Elessi patrz [emoji2]
Zobacz załącznik 948778
Z 10 skoczyło na 13 a ogólnie powinnam zrobić dopiero wyniki w piątek bo będzie wtedy tydzień po owulacji ale widać ze progesteron rośnie
Czy to zasługa leków czy rzeczywiście jest szansa na maluszka ?
Progesteron odpowiada za utrzymanie ciazy, produkuje go cialko zolte a po 3 miesiacach lozysko. Przy in vitro czesto nie ma cialka zoltego wiec trzeba sztucznie brac progesteron zeby zarodek sie prawidlowo rozwijal az calkowicie wytworzy sie lozysko, wtedy lozysko przejmuje funkcje produkcji progesteronuWytłumaczcie mi proszę z tym progesteronem...plisss
Rosnie od lekow ale moim zdaniem jest za niski u ciebie dzis wypada jakby dzien transferu (ktorego nie mialas) ale mi powiedzial ze w dniu transferu jak bedzie ponizej 20 to mam dzwonic i przepisal mi dodatkowo zastrzyki do dniu miesiaczki, ja mialam 16 wiec dzwon do niego i mu powiedz ze masz tylko 13 i dzis jest 5 dzien po owulacji czy to nie zanisko i czy nie powinnas jeszcze czegos wziasc zeby ewentualnie jesli doszlo do zaplodnienia zarodek mial wieksze szanse