Justyska13
Fanka BB :)
@Elessi ja juz gratuluję :-) :-* @nadzieja xxx a za ciebie trzymam mocne kciuki by wynik bety byl pewnoscia testu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiem teraz to wariuje a na bete musze czekac do jutra a juz chcialabym wszystkim powiedziec, jak tu zyc do jutra heheheGratuluję,
Dobrze ze nie musialas dlugo czekac na weryfikacje,o tyle jesteś zdrowsza
Dobrze sie zapowiada,ja wlasnie na coś takiego liczyłam dzis rano,ale niestety ani tyle nie bylo mi dane. Wiem,ze sikance oszukańcze ale te kilkadziesiąt ktore zrobiłam do tej pory nigdy mnie nie oszukaloDziewczyny trzymajcie jeszcze kciuki za moja betę [emoji120][emoji120][emoji120] Wynik wczoraj miał być jak na złość w laboratorium aparat sie im zepsuł i dopiero wynik bedzie koło południa .Nie mogłam spać w nocy rano zrobiłam test ta niepewność mnie dobija jeszcze mam isc do pracy na 2zm co powiecie na ten cien 2 kreski Swiruje już... czy coZobacz załącznik 948727Zobacz załącznik 948728
Mój pierwszy test tak wyglądał , GRATULUJE ...jestem w 4 miesiącu ))Dziewczyny trzymajcie jeszcze kciuki za moja betę [emoji120][emoji120][emoji120] Wynik wczoraj miał być jak na złość w laboratorium aparat sie im zepsuł i dopiero wynik bedzie koło południa .Nie mogłam spać w nocy rano zrobiłam test ta niepewność mnie dobija jeszcze mam isc do pracy na 2zm co powiecie na ten cien 2 kreski Swiruje już... czy coZobacz załącznik 948727Zobacz załącznik 948728
Beta 9.8 dobrze?
O rajciu i test to chwycił? A mnie przy ponad 30 jedna krecha była. [emoji85] Coś się dzieje Kochana! Teraz przyrost i będzie Bobo [emoji106]Beta 9.8 dobrze?
Wytłumaczcie mi proszę z tym progesteronem...plisss@Elessi patrz [emoji2]
Zobacz załącznik 948778
Z 10 skoczyło na 13 a ogólnie powinnam zrobić dopiero wyniki w piątek bo będzie wtedy tydzień po owulacji ale widać ze progesteron rośnie
Czy to zasługa leków czy rzeczywiście jest szansa na maluszka ?