Marzycielka7
Fanka BB :)
Czy progesteron muszę robić na czczo? Czy nie ma to znaczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ilmenau a czy badanie na nk i subpopulacje limfocytów to nie to samo?Tak, jak byłam u dr Pasnika i on jest naszym cudotworca. Po raz pierwszy w życiu miałam pozytywną betę. Nie wiem czy te badania można robić na NFZ, obawiam się też że można długo czekać ale jak masz możliwość sprawdzenia to spoko. Ja większość badań robiłam od razu po wizycie a apc centrum w Łodzi, nie wszystkie laboratoria wykonują test IMK, wiem że Synevo robi. Ceny w apc są normalne, nie wykorzystują swojej przewagi. U nas wyszło ok 1500 zł za wszystkie badania ale badania zleca docent na podstawie wywiadu. Dziewczyny, które też tam się leczą maja często inne badania zlecone (też inne koszty), więc lepiej nie robić nic na własną rękę może poza komórkami nk.
Czy progesteron muszę robić na czczo? Czy nie ma to znaczenia?
To pewnie od tego to plamienie. My tu w Polsce to mamy luksus z tymi badaniami. Betę można robić przez 7 dni w tygodniu i 24 godz./dobę, choć trzeba za to zapłacić. To dawaj znać o wyniku. PowodzeniaTak biorę lutinus, oby to było to. Niestety nie, na Islandii takie myki niemożliwe -> najpierw lekarz, skierowanie, badanie, kilka dni na wynik..
Więc czekam do niedzieli z testem moczu.