Ja za granicą Paryż hmmm no ale już wiem że napewno ich trochę będzie.Mysle ze musisz zaczac od poczatku wszystkie badania robic bo to juz w koncu troche czasu mineloZobacz załącznik 945038Zobacz załącznik 945039
Tutaj ktos to wrzucal, moze ci sie przyda. To badania wymagane w Novum, ale terminy przydatnosci sa chyba te same.
reklama
HORMONY Hormon tyreotropowy - TSH TSH < 0,005 uU/ml 0,27 - 4,2 Trójjodotyronina wolna - fT3 fT3 2,15 pg/ml 2,6 - 5,1 Tyroksyna wolna - fT4 fT4 0,83 ng/dl
ja już nie mam sił -3 tyg ponad biorę thyrozol 20mg- przez pierwsze dwa tyg. 2x teraz 1x dziennie...a wyniki prócz ft4 takie same....z takimi wynikami mogę zapomnieć o transferze........napisałam do mojej pani doc-ale szczerze mam doła... no i nie wiem czy robić teraz tą krzywą przy takiej tarczycy- podobno się wiąże doradżcie mądre głowy.
ja już nie mam sił -3 tyg ponad biorę thyrozol 20mg- przez pierwsze dwa tyg. 2x teraz 1x dziennie...a wyniki prócz ft4 takie same....z takimi wynikami mogę zapomnieć o transferze........napisałam do mojej pani doc-ale szczerze mam doła... no i nie wiem czy robić teraz tą krzywą przy takiej tarczycy- podobno się wiąże doradżcie mądre głowy.
Witam
My już po podglądaniu,z malutka wszystko ok ,tylko matka złapała jakąś infekcje
Zdjęcia brak ,lekarz próbował 3d ,normalne, no ale mała uporczywie zasłaniała się rączkami i już teraz jadę polować do Lidla na cyckonosz do karmienia noi może tunikę
My już po podglądaniu,z malutka wszystko ok ,tylko matka złapała jakąś infekcje
Zdjęcia brak ,lekarz próbował 3d ,normalne, no ale mała uporczywie zasłaniała się rączkami i już teraz jadę polować do Lidla na cyckonosz do karmienia noi może tunikę
jolancik
Fanka BB :)
Myślę że jest ok. Podobny wynik miałam 3 lata temu no 1.36. A teraz mam 1,29 i po stymulacji miałam naprodukowanych 8 dobrych pęcherzyków.Dziewczyny co myślicie o moim AMH ?ogólnie dobrze to wygląda?
Witam drogie wojowniczki.Dzis postanowiłam się w końcu umówić z moja doktor od in vitro (narazie nie mogę się dodzwonic)wczoraj byłam u gineko żeby zrobić cytologie i pytała kiedy następny transfer planujemy mów i żeby dzwonić tam już bo pewnie zleca jeszcze raz hormony do przebadania. Więc zejdzie.Jestem 7 miesięcy po pierwszym porodzie.Jak myślicie jakie aktualne badania będę musiała mieć przystępując do samego transferu?
Na 100% cały pakiet infekcyjnych i pewnie reszta od Twoich wskazań. Super że znów zaczynasz starania
Ja dziś 3 weryfikejszyn - krew oddana - zobaczymy...
trzymam kciuki!!!
Justyska13
Asia cudowne widoki :-* ♡♡♡ lza sie w oku kręci
Justyska13
3d to film a 4d to chyba zdjecia tzn na ktoryms nie widac ruchu dziecka chyba... moze cos pomieszalamTo Cię zaskoczę Zapłaciłam jak za normalną wizytę z usg. Ta moja Inga nie patrzy gdzie zedrzeć tylko sobie przełącza jak, kiedy i co tam chce i ogląda A to było nawet 4D, choć nie wiem czym się różni od 3d
No i szyjke też mi zmierzyła po łuku a nie po jakiejś tam prostej przekątnej. Oj stęskniłam się za nią
reklama
adunnnia90
No to u nas tak samo. Rok nie chorowali, a po roku jakąś tragedia. Teraz od niedzieli obydwoje na antybiotyku... I oczywiście do tyłu że szczepieniem jesteśmy. A Ty jak się czujesz? Ja też już czekam z utęsknieniem na ciepelko i słoneczko.@adunnnia90 u nas tez od listopada infekcje szczerze juz mam dosyć 11 miesięcy spokoju a teraz 2 tyg przerwy i katar a to chrypka dziś zaczął pokaslywac to zaczynamy syrop wykrztusny ten katar wyjątkowo uparty juz 7 dni i męczący boję się żeby niżej nie zeszło. Ja tez juz czekam i wypatruje wiosny. ..
Podziel się: